17 Thoughts on “Zij ook al….

 1. Heeft Demi ook dat zoda ze een wat krie-ties stukkie schrijft er (haast) niemand reageerd? Ik heb het idee dat, dat bij mij elke keer zo is… Willen we alleen maar good news op wep-plog?

 2. Das een discussie die je met Eamel moet voeren… die eamelt daar ook altijd over

 3. hmm ik dacht dat jij ook van de diepgang was… Vergissing? of misschien spraak verwarring?

  <grinnik>

 4. Ik dacht dat je t aan Demi vroeg… niet aan mij ;-P. Anyway: volgens mij wordt er overal en nergens op gereageerd, tis maar net waar ze een mening over hebben. Denk ik tenminste… Ik ben nou niet bepaald de opper-logger dus wie weet antwoord de rest nog iets zinnigs?!

 5. Maffie.. jij bent o.a. juist een van de personen die wel heel af en toe reageerd, samen met het mieffe koetje en hier en daar nog een verdwaalde ziel.. Elke keer als ik een pittig stukje neerzet heb ik tussen de 0 en 2 reacties.. normaal 4 a 10… het lijkt wel of we allemaal een beetje laf geworden zijn sinds dierenactivisten “raardere” dingen zijn gaan doen.

  n.b.
  ik realiseer me best dat dit een beetje off-topic is.. dus…

  oooh aaah wat een lief koppie….

 6. Dat was net op tijd… was net bezig aan een afbrand-reactie richting jou ;-))

 7. Kinderarbeid….dit kind wordt GEDWONGEN te poseren ter bevordering van moeder’s weblog…

  (Ben al weg!)

 8. Volgens mij hoef ik er geeneens moeite voor te doen om een hekel aan jou te krijgen Bananas!! ;-))

 9. Waar heb ik dat wel eens vaker gehoord?……..think………oh ja, op mijn oude scholen……en ik geloof van Eamel, en nu jij…..snik!

 10. 1 van de vele verschillen tussen Eamel en mij: Diep in mijn hart hou ik ontzettend van je maar ik uit me zo slecht

 11. En Eamel houdt van iedereen (f)(behalve van Bananas) en uit dat ook!

 12. Euhm… ja eigenlijk wel. Voor 50% dan want hij euhm… doet toch regelmatig bij jou ergens kruipen waar t daglicht niet komt zullen we maar zeggen ;-))

  (Moet dat nou allemaal in die ene post van mijn uk??? ;-P )

 13. Arm kind..;-)
  Moet ze nu al chatten.. hihih

  –>

Roept u maar!

Post Navigation