Zij met ‘r goeie ideeën…

Het leek zo’n goed plan: een “dingetje” * voor mijn vader en moeder maken. Dat was het ook wel alleen ging er iets meer tijd inzitten dan verwacht. Inmiddels ben ik er al twee weken elke minuut die ik vrijmaken kan mee bezig geweest. Nu moest ie af, anders heb ik hem nooit voor de kerst in huis.

Vanavond en vannacht dus de laatste loodjes en natuurlijk liep er weer het één en ander mis maar godzijdank: het dingetje is af. Nu nog “even” wachten tot het op de plaats van bestemming is en dan mag kan ik ook eindelijk mijn bed opzoeken.

Heeft mijn vader alweer gelijk: “Jij ook altijd met je goeie ideeën!”

Trusten en een fijne week!

 

*“Dingetje” blijft helaas even dingetje (Hoe vaker ik dat woord neerzet des te maffer klinkt het en ziet het er uit) tot pa en ma hun dingetje hebben. Ik kom er nog op terug (als ik het niet vergeet ;-))

Roept u maar!

Post Navigation