Your Fonts

Erg leuk ook: Your Fonts. Je doet ff een formuliertje (of 2) downloaden, invullen, scannen, weer uploaden et voila: een font van je eigen handschrift.

Your fonts

Ik moet er wel bijzeggen dat ik het te snel heb willen doen, (het is net of je weer in de eerste klas -groep 3 voor de broekies onder onsch- zit, je moet alle letters netjes tussen de lijntjes schrijven) dus eigenlijk moet ie nog een keer over maar dat komt wel een keer.

(Excuus trouwens aan degene bij wie ik dit linkje "gejat" heb, ik weet niet meer bij wie ik ‘m gezien heb)

21.10.2008 / 22.42u

Als aanvulling op de comments van de dames MikMak & SmaRts: zie hier mijn echte handschrift. Het lijkt erop (bij iemand die mijn handschrift niet echt kent zou je er wel mee wegkomen denk ik ;-)) maar het is het inderdaad net niet.

handschrift

Zoals ik al zei: ik heb het invullen afgeraffeld maar ik denk dat het vooral te maken heeft met het feit dat in een font elke a (of b of c of d) hetzelfde is en wanneer je schrijft zitten er altijd wat kleine verschillen in. Daarnaast geldt bij mijn handschrift dan nog dat ik sommige letters los schrijf en andere weer aan elkaar en soms gebruik ik een blokletter en dan weer een schrijfletter… en dat weten ze bij Your Fonts natuurlijk niet ;-). Maar goed, het is een leuk speeltje.

4 Thoughts on “Your Fonts

  1. Gaaf zeg! Als ik eens de tijd heb -Lees ZIN- zal ik mijn louche handschrift ook eens omzetten naar TrueType.

  2. Ik heb het ook eens geprobeerd, maar hoe ik het ook doe, het wordt gewoon niet mijn handschrift. Maar een leuk alternatief is het natuurlijk wel.

  3. Ik was er ook al mee aan de slag gegaan, heb het van de week ergens op twitter opgepakt, en nu is er een heus Mikmak TrueType, maar net als jij met iets te weinig geduld, dus schots en scheef.

  4. Dus nu niet meer aan beginnen, misschien morgen, of nog beter.. het weekend. als ik het dan maar niet vergeten ben.

Roept u maar!

Post Navigation