You make me sick

Het is er niet meer van gekomen maar ik had gisteren in de planning iets te posten over dat ik die zelfverheerlijking op o.a. Facebook zo beu ben. “Powervrouwen, 1.000-poot moeders en perfecte kinderen. De “post dit als je de liefste dochter/zoon hebt, deel dat als je écht van je kinderen houdt”. Kotsmisselijk word ik ervan.  En inderdaad: ik deel dat soort onzin nooit. Als dat het criterium is dan denkt men maar dat ik geen hol om mijn kinderen geef.

Anyway: bijna nog enger zijn die andere vrouwen die daar dan in meegaan “Meid, RESPECT! *duimpje omhoog* Hoe doe je het allemaal?!, Ik ga hem delen”.
Rot toch asjeblieft op!

Vandaag realiseerde ik me, na een aantal facebook-posts die ik voorbij zag komen, dat sommige van die types nog enger zijn dan ik al dacht. Die zogenaamde supermoeders die alles voor hun perfecte kinderen zouden doen. A.L.L.E.S!

Zij zouden inderdaad alles doen. Zonder te verblikken of verblozen, zonder enig schaamtegevoel plaatsen ze luidkeels blatend op Fb ijskoud berichten van o.a. het Vlaams Belang en To Hell with Political Correctness: “De grenzen moeten dicht!!!.”

Rücksichtslos gebruiken ze de gebeurtenissen van vandaag in Brussel en lichten ze een ander kind (al dan niet met bijbehorende vader en/of moeder, broertjes en zusjes) een pootje. Immers, als dat kind valt en struikelt pakt het monster tenminste het kind van de ander en niet dat van jou.

Toch vreemd dat juist degenen die de grenzen dicht willen hebben geen grenzen lijken te hebben….

klem
Afbeelding via

2 Thoughts on “You make me sick

  1. Haha, boos, liefje?

    Maar euh, ben ’t zowaar weer eens met je eens; oprtyfen, die wijven en dat eeuwige gezeik. Hoewel ik me dan wel weer afvraag; waarom volg je dat soort kudten dan nog? Als ik je een beetje ken weet ik precies wie je bedoelt. Wordt ’t niet eens tijd om te gaan schiften? Ben je gelijk van dat gezeik af.

  2. Btw; eindelijk weer eens een ouderwets Madd-stukske. Da’s lang gelee, dat vel-van-leer trekken van je. of hoe dat ook maar heet. Zou je ‘ns vaker moeten doen

Roept u maar!

Post Navigation