WK

Of je nou een liefhebber bent of een hater, of je wil (zoals ik) of niet (zoals zij) er is geen ontkomen meer aan. Het WK is in aantocht en de kriebels beginnen te komen.
Ik heb al gelezen over de eerste straten die volledig oranje zijn. Het plaatselijke uitgaansplein is versierd met 7.000 oranje vlaggetjes.  TNT heeft de toeoeoeter, Heineken de pletterpet, Bas vd Heijden de handjes en ik ben haast zo ver dat ik voor het eerst in mijn leven zonder dat ik een verjaardag heb bier ga kopen enkel en alleen omdat ik die Dutch Dress van Bavaria hebben wil. Blokker heeft een hele folder vol met oranje artikelen en het eerste echte non oranje artikel (cherry-tomaatjes in een oranje verpakking) heb ik ook al gespot.

Hier in huis doen we het nog heel even rustig aan maar de "oranje tas" (grote sporttas vol oranje-artikelen) staat voor het grijpen, de eerste poules zijn ingevuld, madd.web-log.nl gaat binnenkort weer op oranje en de eerste wedstrijd die samen met vrienden gekeken gaat worden staat ook al in de agenda. Verder kan ik alleen maar hopen dat in ieder geval de eerste wedstrijden net zo mooi worden als die van 2 jaar geleden want man oh man… wat was dat een feest!

Oranje,kleur verbroedert,wk 2010

En wie weet lukt het me nu dan eindelijk een keer om het laatste deel over mijn EK ’88 af te maken..

Roept u maar!

Post Navigation