Willen is één ding…

Je kan nou wel es een foto van 2,5 jaar geleden willen “namaken” maar dan moet je natuurlijk niet vergeten zijn dat het destijds ook al een crime was ze alledrie tegelijk fatsoenlijk op de foto te krijgen. Je moet ook niet verwachten dat ze deze keer wél alledrie tegelijk meewerken. En dus heb ik  foto’s waarop dan de 1 de verkeerde kant op kijkt, dan de ander z’n tong uitsteekt en dan weer 1 waarop nummer drie een “boos” gezicht trekt. Tel daar de bewogen foto’s bij op omdat ze geen van 3-en ook maar 10 seconden stil kunnen liggen en dan blijft dit als beste foto over.

Knettergek word ik soms van ze! (wat ongeveer zoveel betekent als wat zijn ze toch -ondanks hun kuren en makken zo nu en dan- ontzettend leuk en wat hou ik toch ontzettend veel van die drie)

2,5 years later

2 Thoughts on “Willen is één ding…

  1. Dit zou je elk jaar moeten doen, mooi te zien hoe ze groeien

    Mooie kids heb je!

  2. ja ik ook…

    zou dat misschien de reden zijn dat ik ze af en toe … en heb willen ….

    anyway, so help me god, me to ….

    leuke foto ook, schilder met je dochter dat door papa gekochte fotolijstje, ik ontvang hem graag terug met deze foto erin !!!

Roept u maar!

Post Navigation