Wie, Wat, Waar & Waarom

Waarom nou eigenlijk een log? Tuurlijk… om het schrijven maar als het om het schrijven alleen gaat dan kan ik beter mijn Holly Hobby dagboek met slot en 2 sleuteltjes van de zolder afplukken en daarin gaan schrijven..
Conclusie snel getrokken: Schijnbaar wil ik ook dat het gelezen wordt en eigenlijk niet alleen dat, ik wil ook nog dat “men” het leuk vindt om te lezen.

Daarmee heb ik mezelf dus al gelijk voor een onmogelijke taak gesteld want wat Jantje leuk vindt kan Pietje niet boeien en waar Trees zich rot om lacht irriteert Bep zich mateloos aan.
Tel daarbij op de discussie van “wat gooi je over t internet en wat hou je voor jezelf” & dan heb je wel weer een aardig “writers-block” van een paar dagen .
(Ik geef toe: writers-block is een beetje hoogdravend woord voor iemand die ook es 3 zinnen schrijft maar een betere omschrijving heb ik ff niet. Ik sta wel open voor suggesties )

De discussie over wat wel en wat niet heb ik al aardig uitgevochten met mezelf. Alhoewel mijn leven de laatste jaren wel een compilatie van artikelen en interviews uit een gemiddeld damesblad schijnt te zijn heb ik besloten dat het niet iets is om me voor te schamen en daarmee heb ik mezelf de vrijheid gegeven om gewoon alles op te schrijven.
Het voordeel van een log t.o.v. het dagboek is dat er dan misschien eens iemand is die er een zinnig commentaar op kan geven!

Wat wel es een probleem zou kunnen worden is om het zo logisch te doen dat het voor een buitenstaander nog te volgen blijft.
Het makkelijkste is dus om te beginnen met mij en mijn gezin voor te stellen, als ik dan es een naam noem weet je in ieder geval over wie ik het heb (en als je dan toch de draad halverwege kwijtraakt kun je altijd nog even nalezen wie nou ook alweer wie is ).

Laat ik dan maar beginnen met mijzelf voor te stellen.
Ik ben Anne-Marie, 35 jaar, blond haar, blauwe ogen,90/60/90, superintelligent, de ideale vrouw blablabla. Ok… ik geef toe: alles na blauwe ogen was wishfull thinking )
Opnieuw dan maar: Anne-Marie, 35 jaar, 3 kinderen van 2 vaders, part-time werkzaam in Rotterdam, alleenstaand.
Zo -> Het spits is eraf

Danny, mijn oudste zoon. 14 jaar, midden in de puberale-fase. Een heerlijk jong waar ik zielsveel van hou maar wel 1 die met een hele lange gebruiksaanwijzing is afgeleverd waarbij ze voor het gemak hele stukken in het Swahili o.i.d hebben geschreven want sinds een jaar of 2 heb ik zo nu en dan de grootste moeite om hem te begrijpen.
Ik weet nog niet precies hoeveel ik over Danny zelf vertellen kan in de toekomst, niet omdat ik er moeite mee heb maar ik weet niet hoe (on)prettig hij het vindt als ik hier over hem schrijf.

Dylan, jaren lang de jongste, mijn baby maar nu de middelste. Hij is 10 jaar heeft na de scheiding altijd hier gewoond maar gaat nu voorlopig bij zijn vader en vriendin wonen. Voor mij is het een regelrechte hel dat hij niet meer hier woont maar ik probeer me er heldhaftig doorheen te slaan.

Demi. Nou die is al een keer voorbijgekomen hier als “het meisje van de glimlach”. Mijn zonnestraaltje van 4,5 maand.
Vreselijk veel kan ik over haar nog niet vertellen… ze is een heerlijke, vrolijke en lieve baby (& niet te vergeten de mooiste baby die ik in jaaaaren gezien heb ).

Wou ik het hier maar even bij laten… eerst maar es zien of ik hier al niet de halve wereld mee afgeschrikt heb, tis tenslotte een aardige lap tekst waarvan ik me afvraag of er uberhaupt wel iemand is die de moeite neemt om ‘t te lezen

Groetjes weer,

5 Thoughts on “Wie, Wat, Waar & Waarom

  1. hey hoi leuke log!!!!! enne hoe kom je aan die adres want ik heb ook web-log.nl en wil er ook wel .nl 8ter

  2. ik vind het alvast leuk om lezen

    ps : andere naam voor writers-block = log-block

  3. damn… nu vermeld ik weer mijn weblog, ik ga dit niet meer doen want dit is niet echt gepast op een niet 18+ weblog hee

  4. Ach… ik zie mijn zoon liever naar http://babez.web-log.nl kijken dan naar sommige andere pagina’s hier die dan niet als 18+ worden gerate…

Roept u maar!

Post Navigation