Why me?

Aangezien de toiletten in de trein altijd op z’n minst verschrikkelijk goor ruiken maar dat over het algemeen ook zijn én t verdomde lastig is in een hobbelende trein boven de pot te blijven hangen zonder ook maar iets aan te raken probeer ik de trein-wc altijd te vermijden.

Deze keer hield ik t helaas echt niet vol. Gelukkig was het geen trein met zo’n pieterig wc-deurtje waar je je doorheen wurmen moet en dan klem tussen de wandjes boven de pot hangt maar één met invalidentoilet en dus bijpassende deur, die heeeel ver openslaat.

Anyway, deur open, adem in, deur op slot en dan zo snel mogelijk proberen te doen wat ik doen moest en weer wegwezen.

Hang ik daar, met m’n broek op m’n enkels, maakt de trein een bocht, kom ik er op dat moment achter dat het slot van de deur kapot is en vliegt de deur he-le-maal open en kijk ik de (godzijdank enige) passagier in de wagon midden in zijn bakkes… (ik geef toe: zijn uitzicht was nog beroerder).

En wat is dan wijsheid? Je broek omhoog wurmen (natuurlijk een strakke die je niet zomaar omhoog hebt) zonder de boel te drogen, of in je blote gat naar de deur vliegen en m zo snel mogelijk weer dichttrekken.

Ik besloot tot het laatste (en dan ga ik t verder niet hebben over hoe het is om met 1 hand een deur dicht te houden en met de andere te proberen jezelf weer te fatsoeneren)

Roept u maar!

Post Navigation