What a day!

De vrouw voor me die een paspoort voor een baby van 3 maanden wilde, mijn pasfoto die 2 mm te groot was, de vrouw voor me wiens vingerafdrukken niet genomen konden worden en daarna geen geld bij zich bleek te hebben waardoor ik meer dan een uur op het gemeentehuis zoet was.
De man van de carglass die bij de verkeerde aan de deur stond en toen van me wilde weten of ik "toevallig  geen sterretje had" (inderdaad: ik kon het niet laten en moest wel "niet in mijn auto" antwoorden…).
Als klap op de vuurpijl mijn moeder die achterop de scooter meeging en het presteerde om recht voor de Hema van de scooter af te flikkeren. Languit op de stoep. En hoe hard ik probeerde het tegen te houden: ik de slappe lach (nee, mams had verder niets en moest er nadat ze van de schrik bekomen was ook om lachen).

5 Thoughts on “What a day!

  1. Had graag zijn gezicht gezien toen jij over dat (jouw) sterretje begon, hahaha!!! Geweldig!

  2. Zijn hier filmpjes van?

  3. Oooh, dat paspoort/ID-gedoe, daar moet ik binnenkort ook weer aan geloven..

  4. Sommige dagen zit het minder mee, toch lijkt chagrijnen niet te helpen; beter maar fluiten, zingen, etc. We moeten toch door. Volgens mij deed je dat best; kijkend naar de carglass conversatie. Over een id in deze dagen wil ik niet praten liever, dat maakt me alleen maar verdrietig. Miss. een mooi thema voor een publicatie, wat denk je?

    Hoe dan ook bedankt voor de reactie; mag ik uw naam noteren onder het kopje Basmaten, alwaar ik links zal plaatsen naar de in mijn ogen waardevolle blog, waarmee ik wederzijds contact heb?

    Mvg,

    Joop/Kussensloop

Roept u maar!

Post Navigation