Waterstof

Vandaag (in ieder geval tot nu toe) weer een niet-log dagje maar zoals gisteren al gebleken is is een niet-log dag nog geen reden om niet te loggen dus toch maar weer een stukje typen. (DAT was een hele lange, rare, vage zin )

Anyway: Vandaag helemaal niks, nada, niente te doen. Geen afspraken, Danny naar school en de a.s. oppas van Demi kwam vragen of ze een stukje met Demi mocht gaan wandelen. Ik ben helemaal alleen ;-(.

Een goed moment dus om mijn uitgroei bij te werken want ik zie er uit als een …. (daar mag je zelf een woord bij bedenken). Terwijl ik stond te klootzakken met mijn haar en een bakje verf bedacht ik me opeens dat Danny het toch wel vaak moet ontgelden op “haar-gebied”

Een jaar of 2 geleden wilde hij (net zoals een niet nader te noemen iemand ) zijn haar helemaal spierwit gebleekt hebben..
Geen probleem zei ik, doe ik voor je. Waterstof gehaald en van dat witte bleekpoeder en smeren maar. Ging allemaal prima dus deze handeling werd met enige regelmaat herhaald. Tot op een gegeven moment de waterstof op was… Nieuwe fles gehaald, alleen hadden ze het merk wat we altijd gebruikten niet meer dus een ander merk genomen en Danny kon weer gebleekt worden.
Toen ik eenmaal een minuut of 5 bezig was begon hij een beetje te mekkeren “hè.. dat prikt mam”.
“Ja Danny.. dat doet het toch altijd?! Niet zo zeuren hoor” Dus ik vrolijk verder gesmeerd en hij bleef doorzeuren dat het zo prikte. “Mahaaam… het prikt echt heel erg” “Jezus Danny, zeur niet zo! Anders doe ik het niet meer hoor!”
Toen het er goed en wel opzat moest het natuurlijk nog een tijdje intrekken en hij ging steeds harder klagen en begon door de kamer heen te rennen. Inmiddels was ik zijn “gezeik” zo zat dat ik zei “Ga het er asjeblieft uitspoelen maar je hoeft niet te komen klagen als je oranje haar hebt!”
Ik heb hem nog nooit zo snel naar de badkamer zien rennen… Enfin, ik hem geholpen met uitspoelen en hij maar au au au roepen, hij hield het zolang vol dat zelfs ik me inmiddels begon af te vragen of het wel helemaal goed ging…

Dat ging het dus niet, toen het eenmaal uitgespoeld was zag ik dat zijn hoofdhuid helemaal rood was en er een aantal blaren op zijn hoofd stonden.

Oops… Sorry Danny..

Wijze les: Als Danny zegt “Au” dan is het ook Au! )

(En voor jullie nu denken dat ik écht een ontaarde moeder ben -> ik heb echt nog wel enige dagen met een rotgevoel rondgelopen hoor! )

5 Thoughts on “Waterstof

 1. Die ene in het zwart komt mij bekend voor…is dat die ene vervelende dropl*l? (heb jij verzonnen!

 2. Ahh Madd, ga je schamen!!!!

  Is het nog goed gekomen tussen mams en Danny?

 3. @ Bananas: dat kan kloppen ja ;-))

  @ Hepie: Ik heb me heeeel erg geschaamd… en ja tis goed gekomen: tot het volgende debacle.. maar daarover een andere keer meer ;-))

 4. Tis zeker haar-log dag..
  Ik ben net klaar met mijn log lees ik dit..
  @Madd, kan gebeuren hoor met Danny…nu weet je immers wanneer hij iets meent en wanneer niet..Qua haar dan…

 5. hee gave site zeg…ehh log dan!!!

Roept u maar!

Post Navigation