Was niet maar werd toch leuk

Flink de pest had ik erover in. Van elke foto die ik bij picserver had staan (en dat waren er nogal wat) moest de url aangepast worden. In 1e instantie had ik zoiets van "barst maar, dan maar geen foto’s erbij" maar ja… het zat me toch niet lekker. Dus uiteindelijk toch maar begonnen bij het begin en stuk voor stuk alle posts doorlopen en alle foto’s aangepast. En als ik heel eerlijk ben: het was eigenlijk best leuk. Ik heb alle posts weer es voorbij zien komen (en ook dat zijn er heel wat! ) en niet te vergeten alle (on)zinnige gesprekken en discussie’s die daar weer uit ontstaan zijn. Kortom: ik kan het je aanraden, duik es in je archief

12 Thoughts on “Was niet maar werd toch leuk

 1. Waarschijnlijk had Joris dat binnen 3 seconden met een scriptje voor je kunnen doen…

 2. Als het al had gekund dan had ik de lol er niet van gehad… en dat was nou net waar deze post over ging!!!

  Mannen Whots……!!!!

 3. Wilde ik net schrijven Whot, maar ben blij dat je me voor was

 4. mannen komen echt van Mars

 5. Correctie dan:

  Als het al had gekund dan had ik de lol er niet van gehad… en dat was nou net waar deze post over ging!!!

  Mannen Whots & Minispaces……!!!!

  Nog meer bijdehandjes?? Want dan corrigeer ik gewoon nog een keer hoor!

 6. Give it up Madd… zezullen het nooit begrijpen waarschijnlijk…

 7. Ik vrees dat je gelijk hebt….

 8. Op zijn knieën kijkt Whotje smekend naar Madd:
  Vergeef je mij mijn praktische oplossingen, alsjeblieft?

  Vrouwen!!!

 9. Inderdaad een leuk klusje voor als het regent..!

 10. Archief is leuk ! Ik zit er vaak te neuzen…
  Soort van ‘ goeie ouwe tijd.’

 11. Onlangs ook gedaan…is inderdaad errug geinig…

Roept u maar!

Post Navigation