Was ik nou maar 41 ;-)

Geheugentest

Net meegedaan aan de Nationale Geheugentest en de uitslag viel me weer alles mee, een 8,3. Beetje jammer alleen (in dit geval dan ;-)) dat ik niet 3 maanden ouder ben. De hoogte van je cijfer wordt nl mede bepaald door je leeftijd, wanneer ik ouder dan 40 zou zijn had ik een 8,6 gehad ;-).

Wel leuk was dat Danny, terwijl ik voorovergebogen zat om een antwoord op te schrijven, ineens riep "Hee… was dat nou Natasja???". Even later kwam het meisje weer in beeld en verdomd: ze was het inderdaad. De dochter van vrienden van me, ze deed mee in het team van de kroegtijgers.

Ogen

Aan ’t eind van het programma werd de hoogste score bekend gemaakt. Nadat was gezegd dat die was gevallen in het team van de kroegtijgers moesten Danny en ik al lachen. "Zou wat zijn als het Natas was".

En verdomd, met een 9,5 was ze als hoogste geëindigd. (Geen ideeee van wie ze het heeft ;-))

Roept u maar!

Post Navigation