Warm bad

Bad

Je staat er nooit bij stil, tenminste: ik deed dat tot voor een paar jaar terug niet maar wat is het een luxe om in het gezelschap te zijn van die mensen bij wie je helemaal jezelf kan en mag zijn.
Bij wie je je veilig en vertrouwd voelt, bij wie je kan zeiken, chagerijnig zijn, met wie je kan lachen, ouwehoeren, discussieren, met wie je het niet eens hoeft te zijn, voor wie je je nooit hoeft te schamen (… ;-)). Die je misschien met enige regelmaat een ontzettende domme doos vinden maar toch altijd van je houden. Een warm bad noemen ze het wel….

Afgelopen weekend had ik dat warme bad en ik heb er van genoten…

4 Thoughts on “Warm bad

 1. Goed om te horen, hoewel je ook kan zeggen dat je even je kop in het zand hebt gestoken, aan bepaalde dingen die spelen, even niet hebt hoeven denken, de een gaat uit, landen doen ze dan op maandag, depressive monday….

 2. Vooruit: aan al die sms-jes en nu weer op mijn web-log reageren zal ik je een keer je zin geven en reageren. Geniet ervan, het zal niet veel vaker voorkomen:

  Dat zou iemand kunnen zeggen. Maar volgens mij was dat niet wat ik zei. Wat ik wél zei is dat ik de mensen om me heen zo vreselijk waardeer en van ze hou. Ik kan en mag kan bespreken wat er weer allemaal is voorgevallen die dag (of elke andere dag). Struisvogelpolitiek is overbodig dus.

  Godzijdank hoeven we niet al teveel tijd te verspillen aan al die onzin en hebben we gewoon een hele gezellige verjaardag gehad.

  Uitgaan, drinken, blowen, andere mensen het leven zuur maken, ruzie hebben met de hele wereld en god mag weten wat nog meer om maar nergens over te hoeven denken, te zwelgen in zelfmedelijden en vooral altijd de schuld bij een ander neerleggen is niet mijn ding… wel het jouwe misschien?

 3. Ik vond mijn vakantie samen met jou ook een WARM BAD.

  En lekker geil ook nog!

Roept u maar!

Post Navigation