Waar zouden we zijn zonder internet (enzo)?

Geen id hoe we dit een jaar of 10 geleden hadden moeten doen.

Danny zit bij Joakim in Amsterdam, ik heb cupcake-benodigdheden nodig. Hier in de buurt zit geen enkele winkel die voor mij enigszins binnen redelijke tijd met het OV bereikbaar is. In Amsterdam zit SugarLicious.

Eerder vandaag stuurde ik Danny een sms met daarin het adres van de winkel. Zojuist had ik Danny aan de telefoon terwijl hij door Amsterdam liep. Waar zo ongeveer de Jan Pieter Heijestraat lag, boven of onder het Vondelpark? Nou ben ik net zo bekend in Amsterdam als in Bobbeltjeskonte dus Google Maps erbij. De JP Heijestraat ligt ten noorden van het Vondelpark. De volgende vraag was of ze daar met het OV konden komen dus daar ging ik naar 9292OV.nl.
De heren vervolgden hun weg en belden me weer toen ze eenmaal op de Overtoom waren, daarvandaan heb ik ze via Google Maps door dat stukje Amsterdam heen geloodst tot ze de straat konden zien liggen.

Eenmaal in de winkel aangekomen denk ik dat m’n oudste door de bomen het bos niet meer zag dus kreeg de dame van de winkel zijn gsm in haar handen gedrukt en heb ik met haar de winkel doorgelopen en mijn bestelling gedaan.

Nu is het alleen nog wachten tot mijn kind eindelijk thuis is en ik m’n spullen heb

5 Thoughts on “Waar zouden we zijn zonder internet (enzo)?

 1. volgens mij heeft lijn 1 een halte bij de JP Heijestraat!

 2. Geef hem voor zijn verjaardag een Iphone kado. Mooie navigatie erop voor 5 euro, helemaal klaar en zelf de weg zoeken. Neem zelf dan ook een t-mobile abonnement, een familybundel voor een 10tje en je kunt met 6 personen onderling zo goed als onbeperkt bellen. Sinds ik dat heb houd ik bergen belminuten over.Heb je iets aan die tip?

  Wanneer zouden we de goederen gewoon van Amsterdam naar Weetikniet kunnen zenden per telefoon of ander “zendsysteem”?

 3. @10 Ja! Ik had dus ook jou kunnen bellen om de weg te vragen

  @Zij: Buiten t feit dat ie net jarig is geweest -> een iPhone voor z’n verjaardag???? Denk jij dat ik een boom in de tuin heb staan? ik heb trwns een nokia en daar zit gratis navigatie op, nog beter

 4. Één ding moet gezegd worden: ik vind dat jij een geweldige zoon hebt dat hij dit allemaal voor je doet! Ik ken er zat van zijn leeftijd die zouden zeggen: “neuj, je doet het maar mooi zelluf” of zoiets

 5. Dat was dan ook zo ongeveer de reactie die ik vanmorgen kreeg toen ik iets aan ‘m vroeg
  (wat niet wegneemt dat t inderdaad erg lief is van ‘m dat ie voor mij een winkel met-hoog-vrouwengehalte binnenliep :-))

Roept u maar!

Post Navigation