Vrijdag de 13e

vrijdag_de_13e_friday_the_13th_geschiedenisleraar

Fijne dag allemaal vandaag ;-D.

(Voor degenen die op deze dag het liefst de hele dag in bed blijven liggen met de dekens ver over hun hoofd getrokken: na vandaag kunnen jullie weer ff vooruit, in augustus is de volgende pas weer :-p)

5 Thoughts on “Vrijdag de 13e

 1. Aaaaaargh, dat wordt vallen, breken en meer van dat soort zaken.
  Ik ga maar eens beginnen dan met een deel te verslapen, truste

 2. Goed idee… ik ga “met je mee”.

  Trusten en tot morgen.

  (Btw: zouden ze die dievegge al opgepakt hebben?? ;-))

 3. Dat van in bed blijven liggen heb ik ook voorgesteld aan mijn baas. Die wilde echter morgen gewoon het risico nemen. Uit voorzorg zijn reeds alle ladders en zwarte katten uit het gebouw verwijderd…

 4. whahhahahaha, nou okay, dan blijf ik maar in bed

 5. Ik weet niet of die dievegge al opgepakt is.
  Maar wel errug hé ? Dat iemand dat kan doen
  Het is nog wel in mijn gemeente ennuh, ze lijkt ook wel een beetje op me….

Roept u maar!

Post Navigation