Vreemde gewaarwording

HalloGisterenmiddag op mijn werk. Half 1. Lunchtijd dus de meeste van mijn collega’s waren van de afdeling af. Ineens begint de mobiel van een collega die met lunchpauze was te schetteren.
De meeste van mijn collega’s hebben hun telefoon op de trilstand staan maar deze dus duidelijk niet. Niet alleen stond ie niet op trillen maar het volume stond nog op 10 ook. Enigma knalde de afdeling over.

Het leek me verstandiger het geluid van de telefoon maar even uit te zetten dus ik haalde de telefoon uit de zak van de collega. Het bleek helaas zo’n clam-shell te zijn waarbij je het geluid niet uit kon zetten. Wegdrukken was ook geen optie, de enige manier om het kreng stil te krijgen was om hem open te klappen maar ja: dan heb je ook gelijk verbinding. Om hem daarna gelijk weer dicht te klappen vond ik ook wat onbeschoft dus dan maar opnemen.

"Hallo…? Met de telefoon van M." (Niet dat de telefoon op kan nemen maar het was nou eenmaal het enige wat in mijn hoofd opkwam)
"Hallo!" hoor ik aan de andere kant van de lijn. Verbaasd kijk ik naar de telefoon in mijn hand… (alsof ik dan kan zien of ik écht degene aan de telefoon heb wie ik denk dat ik aan de telefoon heb)
"Hee mam… met Danny."
"Danny??????"

Needless to say dat ik veel mensen had verwacht aan de andere kant van de lijn… maar "mijn" Danny?!?!

5 Thoughts on “Vreemde gewaarwording

 1. Maar bij mij blijft de vraag… “Hoe kan dat nou????”

 2. Er zijn een paar mogelijkheden:

  1. Jij hebt een relatie met die collega
  2. Jouw zoon heeft een relatie met die collega
  3. Jouw collega had jouw jas om eraan te ruiken

  Ach, zoals je ziet ben ik nooit echt goed in raadsels geweest.

 3. Collega had de telefoon gepikt en in haar jaszak gedaan??

 4. @Zijookweer: ik heb m ff op de goeie plek gezet voor je

 5. Danny had gewoon collega nodig, puur toeval dat net ik haar telefoon opnam

Roept u maar!

Post Navigation