Verleidelyk

Verleidelyk

Iedere middag loop ik r langs en vrywel altyd kan ik de verleiding weerstaan…. maar soms ook niet :-).

*Update 19.35u:

Voor diegenen die niet uit de regio R.e.o. komen: de "loop ik r langs" slaat dus op die Bram La(dag)e die je daar op de foto ziet…. Ik loop niet iedere middag langs een zak patat ofzo

6 Thoughts on “Verleidelyk

 1. Gut, ben je ongesteld?

 2. Zucht… soms ben je net een echte vent

  (en t antwoord is: Nee, ik had de bus gemist)

 3. Ik doelde niet op de omstandigheid waarom je deze maaltijd hebt genuttigd, maar op de kleur van de maaltijd.. zucht.. soms ben je ook echt blondT

 4. Ooooh lekker man! Ik heb pech; bij mij op het station staat een enorm lekkere snackbar. En soms kan ik de verleiding (ook) niet weerstaan om dan een frikandel met te halen om de eerste honger te stillen.

 5. @Jen: zucht… ik zei het al: je bent ranzig!

  @Karin: Dat was inderdaad het enige dilemma wat ik vanmiddag had: zal ik een patat of een frikadel speciaal nemen

 6. Ohhh, jij bent dus óók al zo’n “Brammetje-fan”. Als mijn geliefde bij de Bram op de Lijnbaan komt aanlopen, gooien ze al gelijk 2 frikadellen in ‘t vet! Vaste klant dus. BLÉGH! Toch, ‘n patatje op z’n tijd is wél lekker hoor, maar dán liever van de Febo, én op z’n Amsterdams: mayo en uitjes!
  Bij de weg, muts: DOET FF JE ADRES MAILEN!!! U weet wel waarom! Denk, help je nog maar ‘n x herinneren… graag of traag! Ohja, enneh, doet ajb nog ‘s ff online komen. Mobloggen gaat nu wél qua tekst maar nog niet met foto’s. Misschien weet jij wat ik niet goed doe.
  Bye dear!

Roept u maar!

Post Navigation