Verder gaat het wel met me… ;-)

Vanmiddag met de hogedrukreiniger de tuin eerst schoongemaakt en daarna opgeruimd. Rond half 7 dacht ik: ik ga heel ff zitten en dan weer verder. Dus ik plof achter de pc neer, ff wat drinken, sigaretje roken en beetje surfen. Opeens wordt mijn aandacht getrokken door iets in mijn ooghoek en ik schrik me werkelijk het leplazerus. Er staat en levensgrote stier in mijn achtertuin!! Mijn hart schiet in mijn keel, "crisis… wat doe ik nu?!"

Tot ik me realiseer dat het natuurlijk godsonmogelijk is dat er een stier m’n achtertuin in is komen wandelen en dan pas dring het tot me door dat het het ligbed is wat daar staat. (geef toe: snel gekeken, en dan zou het toch zomaar kunnen ;-))

stier?! :-S

Zoals ik al zei: verder gaat het wel met me enne, om vast wat commentaar voor te zijn, nee: ik heb niet aan de drank of andere geestverruimende middelen gezeten

9 Thoughts on “Verder gaat het wel met me… ;-)

 1. Het lijkt er sprekend op, maar ik heb dan wel iets gedronken .-))

 2. Ik vind ‘m ook echt levensgroot. Whahaha!!!

 3. heeeel creatief…!

 4. Een stier. Hmhm.

 5. Een stier. Hmhm.

  :’-D

 6. Ik zie er geen stier in. Eerder een ietwat uit de kluit gewassen kakkerlak.

 7. @Iedereen -Jen: ik vertel jullie nooit meer wat!

  @Jen: gelukkig, de meest normale van het stel ziet er tenminste ook nog iets in

 8. Ja, maar desondanks vind ik het feit dat ik er een kakkerlak in zie net zo zorgwekkend als het feit dat jij er een stier in ziet

 9. Bij de Hema kan je tegenwoordig ook contactlenzen kopen, nix mis mee

Roept u maar!

Post Navigation