Veerkracht

Verbazingwekkend hoe snel Charlie opknapt en went aan zijn nieuwe situatie. Hij neemt braaf zijn medicijnen, eet, kroelt zich helemaal suf met iedereen, spint harder dan ooit tevoren, loopt in het rond, gaat de trap op én af (!) en sprint -alsof er nooit iets gebeurd is- hard naar buiten zodra ik per ongeluk even de deur open laat staan.

Kortom: met Charlie gaat het wel goedkomen

Charlie post-operatie

7 Thoughts on “Veerkracht

 1. Jemig wat een mega-litteken zeg. Wat fijn dat het zo goed met hem gaat! Ik zou toch een hele tijd moeten wennen aan een been minder….

  Bizar hoe snel dieren wennen aan zo’n nieuwe situatie, sneller dan jij nu aan hem kan wennen met 3 pootjes waarschijnlijk

 2. Ach gos, helemaal bont en blauw. Wat een geluk dattie bij jou mag wonen en lekker kan kroelen. Een aai en een knuffel voor Charlie!

 3. Fijn dat het de goede kant op gaat! Wat een groot litteken!

 4. Waarschijnlijk had hij veel last van die poot, en is hij alleen maar blij dat hij van die pijn verlost is.. gelukkig maar!

 5. Zeker weten doe ik natuurlijk niks maar zoals hij voordat z’n poot eraf was met die poot rondrende denk ik niet dat hij er pijn aan had.

  Wel denk ik dat hij makkelijk aan het missen vd poot went omdat de poot toch al half lam was. Maar hoe dan ook: ik ben blij dat ie nu niet echt pijn lijkt te hebben en dat het al zo snel zo goed gaat met hem

 6. Mem en Neel in koor bij het zien van de foto….”Ah gossie”

  Blij dat ie het goed maakt. Ow robbie op tv nu. Natuurlijk was ik vrij vandaag

 7. Ja, ik hoorde t net. Reclame nu. Mooi stom dat je vrij was

Roept u maar!

Post Navigation