Veel te laat. Of te vroeg.. dat kan ook ;-)

Dat viel weer niet mee vanmorgen…

Vannacht, toen het programma van Coen begon, was ik nog wakker en ik was natuurlijk nieuwsgierig genoeg om ff een stukje te willen luisteren. Dat ff werd iets langer… en nog wat langer… en nog wat langer…
Net toen ik naar bed wilde gaan hoorde ik hem zeggen dat ze mij "zo" zouden gaan bellen. En tsja… dan blijf je natuurlijk nog even luisteren.

Het blijft vreemd om jezelf zo terug te horen. Ik geloof ook wel dat iedereen dat heeft: als je jezelf hoort praten heb je zoiets van "IEKS!! Ben ik dat?!?!?" Als ik het achteraf zo terughoor was het wel een leuk gesprek geloof ik, de rest van het programma trouwens ook!

In ieder geval, ergens rond een uur of half drie ben ik dan toch mijn bed in gedoken. Slaaaapen!! Dacht ik tenminste. Helaas werd Demi wakker en heb ik daar nog 3 kwartier mee mogen rondlopen :-(. Net toen ze stil was en haar weer neer wilde leggen hoorde ik een hoop gerommel… Ik zal jullie de verdere details besparen maar t betekende in ieder geval, schone luier, schone pyama en wederom een wakker kind. Geen id hoe laat we uiteindelijk in slaap gevallen zijn… ik heb haar op mijn buik gelegd en we zijn samen in slaap gesukkeld en zo werden we vanmorgen ook weer wakker.

Alhoewel: "wij" niet… ik wel. Zij ligt nog prinsheerlijk in het grote bed uit te slapen naast haar broer die ook in het grote bed lag.
Ik wil teruhuuuug

@ Joris… klinkt leuk hoor dat Brabantse accent
@ Blauwoog… ik heb je nu gelezen hoor ;-P
@ 10e… knap dat je dat loggen al 4 jaar volhoudt… ik kan me niet voorstellen dat ik dat ook ga redden!

12 Thoughts on “Veel te laat. Of te vroeg.. dat kan ook ;-)

 1. Tuurlijk hou jij dat wel 4 jaar vol…

 2. Yeah cool!

  ZIt nu even te luisteren, maar brute stem heb je, dacht zelf dat je en zachtere stem zou hebben!

 3. Hm.. ik weet niet of dat wel is wat je als vrouw wil horen: “Brute stem heb jij” :-((

  HET KLOPT NIETTTTT, zo klink ik helemaal niet!!! Echt niet…

 4. Rob (van de produktie) on dinsdag, oktober 21st, 2003 at | 19:57 said:

  Je was de beste!

 5. I bet you say that 2 all the girls ;-))

 6. Klopt Madd… Of zijn we samen de beste??? hahaha
  ;p

  Omdat Rob geen web-log heeft (tssss….) en omdat ie hier nogal eens rond hangt…
  Ik heb nog een cd voor je (Glen Campbell) en jij eentje voor mij (Amanda Marshall)

 7. haha

  Slimme meid die TanteNeel!

 8. Alles voor een cd-tje he?

  (Zei ik dat hard op?)
  ;p

 9. @ Madd

  Bedoelde ook meer het accent

 10. @Tante Neel: nee hoor… ik denk dat niemand je gehoord heeft ;-))

  @ KarelKnetter: Ben er nog niet over uit of dat het beter maakt ;-P

 11. Pingback: Miss You! |

Roept u maar!

Post Navigation