Tweede Kerstdag

Tijd genoeg gehad vandaag om wat neer te zetten maar helaas… niks te vertellen. Waarschijnlijk komt dat omdat ik helemaal niks (bijzonders) gedaan heb.
Eigenlijk te laat naar bed gegaan gisteren (what’s new? ;-)) en vanmorgen had ik het geluk dat Demi me tot 9 uur liet uitslapen en ik zowaar door niemand mijn bed uitgebeld werd (iemand die zich aangesproken voelt?? ).

Zoals gewoonlijk weer ff scheidsrechtertje tussen de 2 oudsten gespeeld, Danny was chag omdat ie 2e kerstdag bij zijn vader ging vieren.
Die tweede kerstdag was niet zozeer het probleem maar het feit dat ie de 2e week van zijn vakantie daar gaat doorbrengen wel en dus moet dan alles en iedereen (lees:Dylan) het ontgelden. De enige die er altijd goed vanaf komt bij hem is Demi… dat kind zou letterlijk op zijn bord kunnen gaan zitten bouten en nog zou hij haar de liefste baby van de wereld vinden .
Als afscheidscadeautje en laatste pesterij liet hij nog ff een spoor van opgedroogde blubber in het huis achter. Net voor hij met Marc de deur uitging stampte hij met schoenen aan naar boven, sprong op de terugweg van de 4e tree met een bonk van de trap af en vertelde me daarna nog ff wat hij gedaan had (voor het geval dat ik de bonk niet gehoord had)
Dat zijn de momenten dat ik hem met liefde zijn strot om zou draaien!!

Uiteindelijk zijn ze gegaan en was t lekker stil in huis. Demi eten gegeven en op bed gelegd. Ff tijd voor mezelf, dacht ik…
Dus niet want mevrouw was na een minuut of 20 alweer wakker (gevolg van het uitslapen waarschijnlijk) en vond dat ze mij best kon helpen bij het in elkaar zetten van haar kinderstoel.
Je had me moeten zien… kinderstoel bestond op dat moment nog uit 83 verschillende onderdelen die ik letterlijk met handen en voeten in elkaar gezet probeerde te krijgen. Dat moet je es proberen terwijl er een baby aan je been hangt ;-(.

Natuurlijk is er altijd wel een voorgeboord gat niet diep of breed genoeg, een busje wat niet meewerken wil, een schroevendraaier die zover bij je vandaan ligt dat je er niet niet bij kan zonder t plankje los te laten dat je er net met pijn en moeite tussengewrongen hebt weten te krijgen.
Je probeert dan met je voet het plankje op zijn plek te houden, met je andere voet je evenwicht te bewaren, met je ene arm Demi ervan te weerhouden jou als klimrek te gebruiken en met die andere hand die schroevendraaier te pakken!
Neem gerust van me aan dat dat niet meevalt! Natuurlijk  heb ik de strijd uiteindelijk wel gewonnen en Demi kan nu dus ook gewoon gezellig aan tafel erbij zitten (en speelgoed op de grond gooien wat ik dan braaf weer opraap en terugleg wat zij vervolgens weer op de grond gooit en wat ik dan braaf weer opraap en terugleg wat zij vervolgens……….. etc etc etc).

Daarna is zij toch echt ff naar bed gegaan, heb ik op mijn luie kont gezeten en ATWT gekeken, nu ff een postje doen, zooi opruimen en dan zit kerst 2003 er weer op!

Gelukkig maar dat het morgen zaterdag is… kunnen we tenminste ff bijkomen van die dagen

15 Thoughts on “Tweede Kerstdag

 1. typisch een geval van een handige moeder…..zag het dus helemaal voor me he, tijdens het lezen hahahahaha

 2. schande schande wie kijkt er nu ATWT als die ook maar beetje by verstand is….
  maar goed van je zeg de stoel ineen zit
  nu inderdaad al het speelgoed vastbinden ??

 3. Owja hint tegen uitbed bellers
  gewoon foon niet aannemen voor je uit bed bent ofzo ??…:?

 4. Precious kent t waarschijnlijk ;-))

  @ Furb: Da’s mijn idee ook.. maar ja, als die telefoon dan 83 keer overgaat dan nemen uiteindelijk zelfs mijn kids m op en die zijn nooit te beroerd om mams uit bed te halen

 5. hahaha ja weet er alles van…voel me af en toe net een circus artiest…

 6. Het is me gelukt hoor (denk ik)
  Ik, sjiek en charme in één venster

 7. Tip: Stekker eruit of volgend jaar een antwoordapparaat voor de kerst vragen. (of zelf kopen

  Wat de kinderstoel betreft…
  Vaak kun je tegen de feestdagen ook showmodellen kopen (zijn allang blij dat ze ‘m kwijt zijn) en dan krijg je vaak nog korting ook. Maar die tip komt te laat, want de stoel staat al heb ik begrepen…

  Zo, en nu ga ik effe bijkomen van die lap tekst !
  ;-))

 8. Héy Madd bedankt voor je kaart!

 9. Gefeliciteerd madd!!! je bent moeder!!!

 10. tis rustig ……

 11. Jij bent echt grappig!

 12. Als je het al grappig vond om te lezen dan had je t es met eigen ogen moeten zien ;-P

 13. Had je mij dan ook een pamper moeten omdoen?

 14. euhmm.. als ik dat had moeten doen had ik in mijn broek gezeken denk ik

  (alhoewel t je vast heel lief staat ;-))

 15. Je moest eens weten wat ik allemaal wel eens aantrek, als ik melig ben piest Sissi ook bijna in haar broek

Roept u maar!

Post Navigation