Tussen verstand en gevoel

Verstand en gevoel… Complete oorlog die twee de afgelopen 48 uur. Wel en niet konden het niet eens worden met elkaar. Had ik net het één besloten en was ik 100% overtuigd van mijn besluit, 5 seconden later schoot ik weer de andere kant op.
Piekeren terwijl ik de schutting aan t verven was, nog eens over nadenken in bed. Het eerste wat in mijn hoofd schoot toen ik wakker werd.

Het is niet verstandig en niet praktisch maar oh wat wilde ik graag, wat zou ik Deem gelukkig maken en ik wilde gewoon es iets doen wat dan wel niet het verstandigste is maar wel heel leuk en waar ik heel veel lol van zou gaan hebben.

“Half drie laat ik het je weten” had ik gezegd.. en terwijl ik om 5 voor half drie naar school liep wist ik wat het beste was maar had ik nog steeds strijd. Toch heb ik nee gezegd. En dat is ook het beste.. maar ik ga voorlopig nog wel even spijt hebben.

Geen puppie dus…

Puppie

Roept u maar!

Post Navigation