Tnx Henkiebaby! :-D

Zomaar gekregen vandaag! En het had op geen beter moment kunnen komen, ik zat er ff helemaal doorheen vanmiddag. Nee, nee, nee: niet geestelijk (t gaat ook wel es wel goed met me ;-)) maar lichamelijk.

Moe, moe, moe en nog es moe.

Dus nadat ik 2 uur onderweg was geweest van de zaak naar huis, de zooi die Danny achter had gelaten had opgeruimd, Sam uitgelaten, gestofzuigd & Demi de fles gegeven had keihard (sorry buren #Not) de dvd aangezet (opgezet?).

Zelfs Demi was mee aan het swingen. En ik? Ik leef weer!!!

Kortom: Tnxxxxxxx, you made my day!!

5 Thoughts on “Tnx Henkiebaby! :-D

  1. Je vond hem toch alleen maar leuk qua uiterlijk ??? Z’n muziek sucks zei je onlangs nog !
    ( Of heb ik dat verkeerd begrepen van één van de vele logjes die ik hierover gelezen heb ??? )

    :-))))

  2. Goed gelezen, dat wel.

    Helaas was die opmerking niet erg waarheidsgetrouw (zoals jij zelf natuurlijk ook wel weet ;-))

  3. En niet door mij gemaakt (voor degenen die niet weten waat het over gaat)

  4. Genieten, hè?

Roept u maar!

Post Navigation