Tm week 8

Afgelopen weekend sprak ik Werner en P365 kwam ter sprake. Hij was bang dat ik jullie hem elke dag zou gaan vervelen met een foto maar dat was niet mijn bedoeling. 

Ik hou het trouwens nog steeds vol. Tot nu toe heb ik 1 dag gesjoemeld maar buiten die ene dag heb ik elke dag wel iets weten te vinden om een foto van te maken. Week 1 tot en met 8 zijn nu af. Wanneer straks alle 52 pagina’s af zijn laat ik ze als album afdrukken en dan heb ik (denk ik) een leuk jaaroverzicht.

In week 1 tm 8 zitten foto’s van onder andere Oud& Nieuw(1), Schaatsen (2), Nieuwe keukenkastjes(3), Tulpen (4), Borstebollen(5), Charlie’s arrival (6), Dylan in slaap (7), Buurmeisje in de verf (8) en nog 48 andere foto’s.

p365tmwk8

One Thought on “Tm week 8

  1. Ik ben stikjaloers op je creativiteit en geduld! Mooi!

Roept u maar!

Post Navigation