Tjoe Tjoe Wa

Het liedje schijnt al zo oud als de wereld te zijn maar ik kende het niet. Tot afgelopen vrijdag. Met een hele zaal vol met kinderen en ouders hebben we Tjoe Tjoe Wa meegezongen en gedanst. Demi vond het geweldig en lag helemaal in de kreukels en ik eerlijk gezegd ook (moet je je voorstellen dat je een zaal vol ouders met hun hoofd in hun nek, kont naar achteren en tong naar buiten “Tjoe Tjoe Wa” hoort zingen ;-))

Anyway: Volumeknop open, Filmpje full screen, Kind erbij halen en lekker meedansen en zingen. Succes gegarandeerd!

Rondjes draaien tijdens ieder refrein maakt het nog net iets leuker :-).

6 Thoughts on “Tjoe Tjoe Wa

 1. Inderdaad al zo oud als de wereld (zegt oma Xandra dan….) Robin heeft dit inderdaad gedaan op een schoolfeest/optreden van een kinderband, toen ze 4 was. Maar zucht, dat is inmiddels al 8 jaar geleden.
  Fantastisch inderdaad, écht de hele zaal doet dan mee.

 2. Dan is er vast wel een filmpje van een dansende Xandra wat je op je log zetten kan

 3. jup, wordt bij ons ook al jaren tijdens carnaval gedaan. de hele gymzaal vol met krioelende kinderen (en leerkrachten uiteraard ;)) die meedansen.

  blijft leuk

 4. @Madd; Écht niet, dat valt onder de censuur

 5. Ik vind het niet leuk een spelbreker te zin, maar in deze ben ik het echt niet met je eens.
  Ik ruk mijn kinderen altijd weg bij dit nummer, omdat ik het niet aan kan zien, dat ze op dit nummer, met een grote hoeveelheid aanwezige op het laatst van dit nummer als een randdebiel met de tong uit hun mond rondjes draaien, alsof iedereen die eraan deel neemt een mongoolstatus aanneemt.
  Sorry, ik kan er niet vrolijk van worden.

 6. @Xan: Flauw

  @MMM: Je bent geen spelbreker. We zijn het gewoon niet eens en dat mag hier ;-).
  Sterker nog: we (we in de ruimste zin vh woord) zouden het vaker niet eens met elkaar moeten zijn, da’s beter voor de discussie ;-))

  Maar euh, eer ik toch Demi “weg zou rukken” bij iets zo onschuldigs als tsjoe tsjoe wa!
  Aan me nooit niet, ik snap dat ze het verschrikkelijk leuk vindt en en al helemaal als mams dan ook nog met kont naar achteren, hoofd omhoog etc rondjes aan ’t draaien is.
  “Raar” doen is altijd leuk.

Roept u maar!

Post Navigation