Things that go wrong

Het moet gewoon niet zo zijn. Zoals ik net zei: de kit niet te krijgen. De post zelf twee keer kwijt door allerlei oorzaken en als je ‘m dan eindelijk online weet te krijgen beland ie tussen je Parijs-post en zijn de pyamabroek en Cake Mania gewoon verdwenen….

Om dus maar even met sisaO mee te zeiken (jaja… het heeft ff geduurd maar ‘t lijkt erop alsof ie er weer is :-)): Iets zegt me dat dat typepad nog niet helemaal bug-vrij is…..

3 Thoughts on “Things that go wrong

  1. Ik ben ook even voor je gaan bellen. Met de stille hoop dat de wijndrinkers hier die pakketten links laten liggen… maar helaas. Kreeg wel een uitnodiging van de gall en gall meneer om langs te komen op de cocktail party die zijn filiaal organiseert als afsluiting van de cocktail actie die tot de 27e loopt.
    Moet voor die tijd wel even langs om mijn drankvoorraad aan te vullen.

  2. Nou nou nou nou…

    … ik snap nog steeds geen sikkepit van het hele beheer-gedoe !!! Zelfs met hulp snap ik er geen sikkepit van !!!

Roept u maar!

Post Navigation