They both said yes

Alweer even terug heeft hij haar gevraagd en toen zei ze ja. De vraag was alleen nog wanneer het zou gaan gebeuren. Daarna werd het stil en vroeg ik me af of het ooit nog zou gaan gebeuren ;-). Eerlijk is eerlijk: op een gegeven moment was ik het helemaal vergeten.

Drie jaar én een dochter later lag er een uitnodiging in de bus, 18 februari 11.30u. (en natuurlijk hadden we die datum eigenlijk wel kunnen voorspellen ;-)). Ik was blij verrast. Neehee, niet omdat het dan toch ging gebeuren wel omdat ik uitgenodigd was.

Vandaag was het zover, het was een leuke ontspannen plechtigheid en een gezellige receptie en volgens mij hebben ze een prachtige dag gehad. (En Weasel -heel losjes- strak in het pak… whooot! Het is maar goed dat hij de bruidegom was ;-))

Trouwen

Vandaag hoefde ik dus geen moeite te doen voor mijn P365-foto, alleen krijgen jullie alleen de achterkant en ik ook de voorkant erbij ;-))

2 Thoughts on “They both said yes

  1. Zijn achterkant in pak is best wel mooi

  2. Het was zeker een prachtige dag, we zijn vandaag lekker aan het uitduffen. Meer foto´s volgen, zie ook mijn web-log.

Roept u maar!

Post Navigation