The Lady And The Trap

Hij zou zo’n beetje in onze voortuin komen dus tuurlijk ging ik dat ding op de foto zetten. DE Trap. Het opbouwen, het uiteindelijke resultaat en het afbreken.

Trap001

En dan als t ff kon ook niet alleen gewone foto’s maar ook iets leuks.  Wat dat leuke dan moest gaan zijn wist ik nog niet maar hee, komt tijd komt raad.

Tijd was er niet zo veel. Op 16 mei ging hij open en 12 juni was alweer de laatste dag dat je hem kon beklimmen. Dat werd uiteindelijk verlengd tot 19 juni en dat was maar goed ook.

Misschien weet je nog dat ik Eamel mee had genomen naar de trap en dat was natuurlijk niet alleen omdat we graag naar boven wilden. Het leuke dingetje zou gemaakt gaan worden. Zoals te verwachten ging dat op zijn Eamel’s (deels door en deels buiten zijn schuld om) en dus gingen we onverrichterzake weer terug naar huis.

Beetje jammer was dat wel, want de weergoden waren ons gunstig gezind en de trap stond te shinen in de zomerzon, strak afstekend tegen de knalblauwe lucht.
Gelukkig bleef de trap een week langer open en dus konden we een nieuwe poging doen.

Een week later stond hij weer te shinen. Deze keer helaas niet van de zon maar van de regen die van de treden afgutste. CS stond nog net niet blank.

Het dak watert gelukkig lekker af

2016-06-15_16_21_48

Toch ff anders dan vorige week maar daarom niet minder leuk en, bijkomend voordeel, het was een stuk rustiger dan de week daarvoor.

Een paar hoosbuien, 4 uur en een foto of 600 later zat het project er op en was het afwachten tot E. zin en tijd had om de foto’s te gaan bewerken tot gifjes. Eerlijk gezegd had ik er al rekening mee gehouden dat het ergens in 2017 zou zijn voor ik de gif terug zou zien maar niets was minder waar.

Aanschouw hier ons (en qua werk vooral zijn) projectje:

Mocht u me zoeken, ik ben dat mens met het roze pluutje die over de trap heen hupt

Trap002

Dag, trap!

Bewaren

12 Thoughts on “The Lady And The Trap

  1. Pingback: eamel.net | blog

  2. Pingback: Afraffelen |

  3. Tsjong, hij doet het. Jij kan wat! :-p

  4. Oh, schijnbaar kan je het toch niet

  5. en weer wel haha, de :-p kent ie dus niet. Misschien wel de ?

  6. Ik heb geen idee hoe dat werkt die smiley’s. Je moet kennelijk de juiste leestekens achter elkaar plakken maar ik weet nooit welke dat zijn. ;-p

  7. Zie je wel; die ;-p doet het niet. Misschien wel zo ;-p ? Of toch ;-P

  8. Kak. Laat maar. ;-(

  9. Blijven proberen

  10. Pingback: eamel.net | blog

Roept u maar!

Post Navigation