Ter Info

Ik ben niet met de noorderzon vertrokken ofzo, ben het ook niet weer zat, geen dingen die er spelen waardoor ik niet zou kunnen/willen loggen (niet meer dan anders in ieder geval)… ik ben gewoon ff “leeg”.

(Maar.. mij kennende kan dat ook elk moment weer veranderen ;-P. )

10 Thoughts on “Ter Info

 1. I know the feeling….:)

 2. time for a fill up?

 3. btw weet iemand hoe t met Nico gaat?

 4. Neej, ben ik ook wel benieuwd naar….

 5. Ja, zie de shoutlist op z’n log

 6. ik zag t al, dank!

 7. Know the deeling too, ik ben net ingestort… maar het was ook wel laat….en erg vroeg….

  Zucht, je moet wat hè

  Madd als ik iets weet om het gevoel kwijt te raken, ik laat het je weten…

 8. Jammer,vind het altijd wel gezellig om je logs te lezen…

 9. Sterkte met veranderen!

 10. Was dat nou?? Heb ik twee favorite webloggies om te lezen is de ene ziek en de andere “leeg” kom op Maddy use your fabulous imagination (immadination) En er komt vast wel wat xcyah soon!!! (hoopt ik)
  ps wilde alleen ff laten weten da’k jou mis.

Roept u maar!

Post Navigation