Strak plan jongens!

"De kans is groot dat werknemers van tankstations binnenkort actie gaan voeren. Dat zegt FNV Bondgenoten….

De vakbond sluit niet uit dat er uiteindelijk ook publieksonvriendelijke acties worden gehouden als BOVAG niet toegeeft….."

Bron.

Het streekvervoer rijdt al weken onregelmatig en de laatste week zelfs niet. Het ziet er niet naar uit dat daar de komende tijd verandering in gaat komen en dat is onder andere voor mij bijzonder vervelend. Op het eiland waar ik zit rijden geen trams, metro’s of treinen en dus kom je momenteel, wanneer je afhankelijk bent van het OV, het eiland niet op of af.

Het begint zo onderhand een hele sport te worden om van mijn huis naar mijn werk en v.v. te komen. Verder allemaal niet erg spannend, het is tenslotte zoals het is, maar waar ik me over verbaas is de berichtgeving hierover. Of beter gezegd: het gebrek daaraan.
Op zo nu en dan een klein berichtje hoor je er namelijk niets over, alsof er helemaal niets aan de hand is.  "Den Haag" maakt zich er ook niet erg druk over en zelfs ROVER heeft het initiatief tot enige actie aan de provincies overgelaten.

Terug naar bovenstaand nieuwsbericht. Het is niet dat ik het mensen met een auto gun dat ze niet meer kunnen tanken en dus ook niet meer naar hun werk/school/ziekenhuis etc. kunnen maar wat ik me wel afvraag is of er net zo lauw gereageerd zou worden wanneer de benzinepompen eerst een paar weken alleen in de spits open zouden zijn en daarna weken helemaal dicht zouden blijven.

Volgens mij breekt dan namelijk wél de pleuris uit…

Anyway: Met z’n allen op de fiets naar het werk dan maar?

autoloos

One Thought on “Strak plan jongens!

  1. Goddank heb ik sinds een maand een baan dichtbij huis en stap ik elke dag juichend op de fiets. Na vijftien jaar in die pokkentrein ben ik best verheugd zeg maar

Roept u maar!

Post Navigation