Starting over

Raar om na zo’n lange tijd weer te bloggen. Ik weet ook niet of het ooit nog echt wat gaat worden met me (blogsgewijs bedoel ik deze keer ;-)).

Ik had al een hele tijd niet geblogd op web-log. Net rond de tijd dat ik een soort van spijt had dat ik het zo verwaarloosd had begon de (bij velen van jullie) welbekende ellende bij weblog en was mijn hele blog verdwenen.

Acht jaar van mijn (digitale) leven weg. Dat deed me meer dan ik van te voren verwacht zou hebben. Het was een groot archief met herinneringen, mooie momentjes, reactie’s, lol en lange nachten die we in een ver verleden met z’n allen hebben gedeeld.

Soms waren het stukken tekst waar ik mijn emotie’s in kwijt kon, soms totale onzin berichten. Grote dingen met de kinderen (die ik toch wel onthouden zou hebben maar toch erg leuk als ze ergens zwart op wit staan) maar ook hele kleine dingetjes die ik waarschijnlijk allang vergeten zou zijn als ik ze niet geblogd zou hebben. Inmiddels staat er een zielig aftreksel van wat madd.weblog.nl ooit eens is geweest online. Ik ben er blij mee dat in ieder geval de teksten weer terug zijn maar het ziet er naar uit dat het nooit meer echt zal worden wat het geweest is.

Toen tante neel me wees op het bloggen bij Tumblr. heb ik een account  aangemaakt, het zal even wennen zijn en ik moet weer een beetje m’n draai vinden maar ik denk dat ik weer een nieuw begin heb gemaakt vandaag. Ik heb in ieder geval genoeg tijd om in te halen dus vast ook weer genoeg te vertellen de komende tijd

Still a Madd world

MissYou

*Beetje jammer alleen dat je hier (voor zover ik nu kan zien) niet kan reageren

*Beetje nog meer jammer dat ik mijn naam heb moeten inleveren

*Post origineel op Tumblr

Roept u maar!

Post Navigation