Spreken is zilver

en zwijgen goud maar dan wordt het zo’n dooie boel hier. Buiten het feit dat we schoenen/laarzen ter waarde van € 725,00 (normale prijs) nu voor € 156,00 in de uitverkoop hebben gescoord (Hieperdepiephoera ladiedadieda, ja daar word ik een blij mensch van :-)) is er echter weinig nieuws onder de zon.

Dus dan maar een filmpje. Ik vergat ‘m steeds te plaatsen en waarschijnlijk kent de hele wereld het al (vooral mensen die naar BNN luisteren) maar voor mij was het nieuw en ik vond het grappig.

“Mama Appelsap”, oftewel: wat mensen verstaan i.p.v. de werkelijke tekst. De één is beter/leuker dan de ander maar er zitten hele leuke tussen. Bon Jovi vonden we hier erg leuk omdat we dat nummer waarschijnlijk al 100.000 keer hebben gehoord en er nog nooit “Je ligt op m’n buik”  uitgehaald hadden.
Inmiddels kunnen we het niet meer horen zonder dat van die buik mee te zingen (als je het filmpje gezien hebt weet je wel wat ik bedoel)..

Er zijn er nog veel meer maar mag je zelf opzoeken :-P.

2 Thoughts on “Spreken is zilver

  1. Waar ? (die laarzen)
    Ik loop er nu ook 3 dagen in de buurt rond en heb tot nu toe al mijn geld in mijn zak kunnen houden, maar ‘t brandt wel.:)
    Oh, kunnen we daar op centraal niet een plek afspreken zodat ik het roze tasje van Demi eindelijk eens terug kan geven ?

  2. vd Assem (Zitten in Obld maar ook in R’dam)

    Geef maar een gil wanneer je in de buurt bent, dan spreken we ff wat af!

Roept u maar!

Post Navigation