Soms is t zo fijne single te zijn.

Als ik bijvoorbeeld alweer schoenen heb gekocht. Die ik natuurlijk helemaal niet perse nodig had en waar ook eigenlijk geen plek meer voor is in de kast maar die ik in het staartje van de uitverkoop onmogelijk kon laten staan. Zo’n aanbieding kom je tenslotte niet snel meer tegen. En als ik dan in de winkel sta te dubben omdat ik eigenlijk -alleen- de grijze moet nemen want die passen bij m’n nieuwe tas en mijn grijze jas…. maar de beige vond ik zoooo leuk (sucker voor franjes). En dat dan de verkoopster zegt dan gooien we er nog 10% korting af. Dus zijn ze met 60 en 70% korting. En er is thuis niemand die zegt “Goddomme An, heb je nou niet es een keer genoeg schoenen?!” Tsja…  Dan is er natuurlijk geen weg meer terug. Maar vanaf nu wel weer een totaalverbod op schoenen kopen. (tot de zomer :-))

Bewaren

Roept u maar!

Post Navigation