SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT (PART II)

Zo als beloofd in de ‘comments ‘ zou ik ook ff een logje plaatsen over het iets ‘mafs ‘ mee gemaakt hebben. Ik weet niet of het nou zo bijzonder is, maar daar moeten anderen maar over oordelen. Het onderstaande gebeurde zo’n 2½ jaar geleden ;

Op een koude, regenachtige herfstavond besloot ondergetekende ff een ‘bakkie’en ‘sappie’ te gaan halen bij een bevriend stel die op zo’n 10 kilometer van mijn woonplaats woonde.
De bedoeling was dat ik maar een uurtje of anderhalf weg zou blijven ( misschien had ons stelletjenog iets anders in mind deze avond ? Je weet het niet ), maar door de gezelligheid vergeet je snel de tijd en het werd dus al gauw wat ‘later’.
Op een gegeven moment kijk ik op m’n klokkie en zie dat het al tegen enen loopt en dus de hoogste tijd is om naar huis te gaan.

Mijn wederhelft, mrs. Spongebob, ligt normaal gesproken nooit zo vroeg op bed, maar één uur ‘s nachts werd ook haar wat te dol en besloot maar vast naar bed te gaan. De kinderen waren inmiddels ook al ‘overgelopen’ van hun eigen bed naar het onze ( wat dikwijls, vaak en regelmatig gebeurde ). Toen ik dus weg ging maakte ik tussen neus en lippen melding van, deze met regelmaat terugkerende, gebeurtenis en dat ik < als het weer eens zo ver zou zijn >
in het bed van mijn zoon zou duiken en aldus geschiedde bij thuis komst !!!!.

‘s Nachts om 03.00 uur wordt mrs. Spongebob wakker en merkt op dat Huey nog steeds niet in bed ligt !!! Paniek !! Toch geen ongeluk gehad ? Teveel gedronken ? Om een boom gekruld?
Direct spurt ze naar beneden en belt onze vrienden op om te vragen : “is Huey nog bij jullie ?” waarop negatief wordt geantwoord. “Wat , nog niet thuis ? “roepen beide tegelijk. “Dat kan niet ! Huey is al twee uur geleden vertrokken !! ” Vriend X schiet in z’n broek en wil meteen in zijn auto stappen om de omgeving uit te kammen. Mrs. Spongebob wil direkt 112 bellen en Huey als vermist opgeven . Vriendin Y is gelukkig nog het meest ‘wakker’ van allemaal en vraagt Mrs. Spongebob eerst eens in het bed van haar zoon te kijken alvorens 112 te bellen!

En wat denk je ? Inderdaad…. Huey ligt volledig in ‘coma’ en heeft van het hele voorval geen enkel benul :-).
Met een adrenaline gehalte van 100+ en een beetje opluchting toch wel, gaan Mrs. Spongebob en ons bevriend stelletje ‘X’ + ‘Y’ weer naar bed! Alleen, naar later blijkt , hebben X + Y geen seconde meer geslapen.  Hoe zouden die de nacht zijn door gekomen ?

HUEY

11 Thoughts on “SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT (PART II)

 1. Grijns….

  was dat hele voorval al haast weer vergeten ;-))

 2. Dit is echt maf ja, ik lig in een deuk!!!!

 3. Wacht maar tot jij een keer midden in de nacht de schrik van je leven krijgt om niets ;-))

 4. even off-topic
  wat dacht je van [url=http://www.weasel.web-log.nl/index.log?ID=176674]DEZE wolfjes in schaapskleren
  was niet echt lastig te vinden dacht ik

 5. Deze bedoel je zeker?? ;-P

  (zie je Huey… jij bent niet de enige die t niet kan ;-))

 6. ja die bedoel ik ja

 7. Schitterend, erg gelachen!

 8. Mmm, gisteren viel bij Madd “X” in slaap.
  Zou “Y” dan Madd zijn of ben ik nu te ver aan het denken?

 9. Voor jou een vraag voor mij een weet ;-P

Roept u maar!

Post Navigation