Side

Vakantie dus, Side. Wat moet ik er anders over vertellen dan dat het heerlijk was?! Genoten van de zon, de temperatuur (gem. een graad of 40),  het eten, de zee, de glijbanen  en de zwembaden. Perfect gezelschap, gelachen en geouwehoerd. Tot de conclusie gekomen dat ik in het verkeerde klimaat geboren ben. Visite (2 dagen zelfs) van het buurmeisje en haar vriend (schijnbaar zijn die oudjes toch wel gezellig ;-)). Iedereen deed wat ie wou wanneer ie wou. Aan het eind van de middag kwamen we uiteindelijk toch altijd weer allemaal bij elkaar en sloten we de middag af met met z’n allen donderen in het grote zwembad. Ff terug naar de kamer, douchen, gezamenlijk eten en daarna nog gezellig wat drinken en ouwehoeren. En dat hebben we dag na dag volgehouden.

Goed hotel, prima (en veel) eten en drinken, heerlijk schone kamer en lekkere douche. Jammer van het gala-diner wat voor ons niet doorging maar goed, je kan niet alles hebben ;-).

Weinig "reisverslag" dus, om de simpele reden dat we werkelijk geen reet uitgevoerd hebben en dat was Heerlijk (met absoluut hoofdletter H). Inmiddels alweer veel te lang terug. Vrijwel geen zon meer gezien (vind het zelfs koud hier), niet pronken met mijn -eindelijk ook een keer- bruine huid. Da’s dan wel weer balen ;-).

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Side

3 Thoughts on “Side

  1. Ben je weg geweest dan ?

  2. Zie ik daar 2 halve maantjes in zee??!

  3. Jij ziet ook alles he?! (en nee, ik ben het niet, dat dat ff duidelijk is :-P)

Roept u maar!

Post Navigation