She won!!! 

Er moest een essay geschreven worden voor het Junior Speaking Contest op school met als onderwerp “What broadens your horizon?”. De proppen papier vlogen door de kamer en een aantal keer koos ze een nieuw onderwerp. Uiteindelijk werd het “Social Media”. Ook dit onderwerp ging niet zonder slag of stoot maar na wat aanpassingen en bijschaven is hij toch ingeleverd.

Tot haar eigen verbazing won ze, samen met nog een meisje in haar eigen klas. Hier was ze niet onverdeeld blij mee. Wel blij omdat ze een goed cijfer had en één van de beste van je klas zijn is natuurlijk altijd leuk maar dit betekende wel dat ze haar essay moest gaan voorlezen voor alle andere TTO klassen van de onderbouw en natuurlijk voor andere ouders enz.

Vanavond was het dan zo ver. Zelfs Dylan en Jasmijn waren er speciaal voor naar Oud-Beijerland gekomen. Terwijl wij het programmaboekje kregen en een plekje in de zaal zochten


stond Deem stond van de zenuwen en zocht afleiding.

Nadat alle kinderen hun essay hadden voorgelezen en er vragen over hadden beantwoord ging de jury in beraad en tot haar eigen stomme verbazing ging ze er met de winst vandoor!


Supergoed gedaan van je Deem, niet perse omdat je gewonnen hebt maar je hebt het toch maar mooi gedaan voor die volle aula! Trots op jou, xxx
Op naar de volgende ronde in Zwijndrecht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Roept u maar!

Post Navigation