0 Thoughts on “Shame on me!

 1. Hihi, dat geeft niks hoor!! Dank je wel!!!

 2. Yw!

  Wat doe jij trouwens hier??? Moet jij geen taart eten en cadeautjes uitpakken??????

 3. Mag ik ook op je kalender? *kijkt met grote vragende ogen naar Madd*;)

 4. Al gedaan en we hebben net gegourmet Ik vier het zaterdag, zondag en donderdag. Ik heb nu tentamens Maarre ik heb al van alles gekregen hoor. Parker pennen (ja, ik ben stuud) dvd van Mary Poppins (de meest fantastische film ooit) en de dvd van blõf, cd van Robbie Williams live, en soundtrack van romeo+juliet. Verder een hoop smsjes, kaarten en belletjes en felicitaties op web-log. Dus dat is een leuk gevoel, dat zoveel mensen aan je denken!!

  Liefs Sissi

 5. Wel als je me vertelt wanneer je jarig bent Merel

 6. Dan is het goed Sissi… zo klinkt het tenminste als een echte verjaardag!

  Fijne avond verder.. geniet er nog ff van, voor je het weet ben je 21 ;-P

 7. 11 december, ik word 20 (ja i know, ben nog een jonkie;))

 8. Zeg dat wel… ik ga me steeds ouder voelen hier!

  ;-))

  (Je staat erbij hoor :-))

 9. Mag ik ook op de 6e van de 12e op jouw kalender staan?

 10. Zou wel es een keer tijd worden dat jij je verjaardag doorgaf ja!!!!!

  (Dat gaan dure maanden worden de komende tijd zie ik al ;-))

 11. niet vergeten 20 december!!!!!

Roept u maar!

Post Navigation