19 Thoughts on “Sesam Open U!

 1. Toppie Meis
  Goed voor je waterhuishouding
  dadde gij nog veel jaren water mogen drinken

 2. Oooooooooooooo, dat kleurt zo mooi bij je ogen

 3. Trouwens er kommmmmmmmt iemand hiero

 4. De waterkan zal wel gevuld worden met wijn!

 5. Nou nee… dat nou ook weer niet. Water = vies!

  Pardon, zo heb ik dat niet geleerd… Ik moet zeggen “water vind ik niet lekker”

  Maar het is ook leuk om gewoon neer te zetten… ben benieuwd hoeveel glazen Demi gaat slopen.

 6. Da’s een optie Nico… moet er wel iemand op visite komen die wijn lust want ik drink het niet!

  @Xan: ik zag het…. misschien is dit een id?! ;-P

 7. Zeg maar wanneer je tijd hebt, ik drink die fles wel leeg

 8. Leuke doos Madd! Ik krijg ‘m vandaag. De doos. Spannend he?

 9. Maak je deze keer wel een foto dan…? Anders gaat t weer net zoals met die kerstboom!

 10. Glaswerk past goed bij de mijne….stuur maar op!

 11. Past zeker goed! Maar ik vind hem zelf zo mooi, dus als je het niet erg vind hou ik m nog maar ff

  (Als ik erop uitgekeken ben dan stuur ik het wel naar je toe)

 12. Okay, mag ik Demi dan voor het weekend?

 13. Oei…

  nu wil je wel heel veel van me!

  Aan de andere kant: ff-ies weer es helemaal alleen zijn lijkt me eerlijk gezegd ook wel es lekker.
  Valt er over de duur te onderhandelen? 1 dag ipv een heel weekend?

 14. Ja, hoor. Ik ben soepel….

  1 Ding heb ik geleerd; Het is géén schande de kids zo nu en dan in goede handen achter te laten om even op adem te kunnen komen. Ze vreten energie van je (dit hoef ik een moeder van 3 niet te vertellen ;-)! 1 Keer per jaar bijv. naar Therma 2000 in Limburg, doet wonderen…dan kan je weer een héél jaar tegen aan!

 15. Mee eens, het is alleen wat lastiger om er 3 uit te besteden dan 1 heb ik inmiddels wel gemerkt

 16. Heeft Bananas geen problemen mee….ik heb er dagelijks een stuk of 5 over de vloer en vaak in de weekeindes logées, waaronder dit mannetje.

  Gisteren was hij toevallig jarig en aangezien niemand tijd had voor hem, heb ik de kids meegenomen om zijn verjaardag in het zwembad te vieren met na afloop patat en ijs. Ik had 10 kids onder mijn hoede en het was beeeeeeeeeregezellig!

 17. @bananas ik las je wens
  en hoop voor je dat die uitkomt
  het is tegek nog dat zulke dingen in nederland nog voorkomen. w8t men op het bekende kalf ?

 18. Ik vrees Furby, dat die wens pas uitkomt wanneer hij 16-18 zal zijn…

  Zoals je al las heb ik niets aan de de offiële instanties (Ik ben al 3 jaar aan het rondbellen), zijn vader zit 9 maanden per jaar in het buitenland voor werk en met haar valt geen zinnig woord te wisselen. Maar ik blijf aardig doen om de boel niet te frusteren want zo mag hij tenminste nog bij ons over de vloer komen.

  Nog een voorbeeld: Het komt regelmatig voor dat hij uit school voor een gesloten deur staat (Hij wordt nl. nooit opgehaald, dat was al zo sinds kleuterschool). Dan ligt zij te slapen (in de achterkamer) en hoort de bel dan niet. De sleutel ligt dan vaak niet onder de mat. Dan moet hij door de stromende regen naar mij toelopen en vragen of ik zijn moeder wakker kan bellen….

  En dit is maar 1 voorbeeld…tranen met tuiten heb ik om dat joch gehuild en niemand die naar me luisteren wil…

Roept u maar!

Post Navigation