Schoolbank

Ik heb ‘m toen ik net met dit log begon al eens ergens genoemd: Schoolbank.nl.

Best grappig om te kijken welke bekende namen je allemaal tegenkomt (en welke namen je alweer vergeten was -bewust of onbewust ;-).

Gisteren kreeg ik een mailtje van Mrs. Spongebob met een foto-tje erin. Of ik nog wist wie dat was.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik er geen 5 seconden over na heb hoeven denken… het was RvdB! RvdB was een jongen waar ik ooit es een blauwe maandag verkering mee heb gehad toen ik een jaar of 15/16 was.
Zoals ik vanavond ook al tegen Mrs. Spongebob zei, het is eigenlijk de enige van mijn jeugdliefdes die, als ik eraan terugdenk euhmm…. laten we zeggen “warme gevoelens” oproept.
Ik was best behoorlijk verliefd op hem.. maar ja: als je 2 keer gedumpt wordt dan verdwijnen die gevoelens wel vrij snel.

Alhoewel… mijn ex-man had er ook een houtje van… maar das weer een heeeeel ander en lang verhaal.

Goed.. RvdB dus…

Nou heb ik ook al 2 keer via Schoolbank een mailtje gehad met daarin “U heeft een geheime aanbidder”. Stiknieuwsgierig word je daarvan natuurlijk want die etters van Schoolbank vertellen je er niet bij wie dat dan is.
Nee, daar hebben ze iets leuks op bedacht. Je mag dan zelf iemand uitzoeken, waarvan jij denkt dat die je geheime aanbidder zou kunnen zijn en die moet jij dan ook zo’n mailtje sturen.

Als blijkt dat je gelijk hebt krijg je alle2 een mailtje en heb je elkaar dus “gevonden”.. heb je geen gelijk dan zit er achter een andere pc weer iemand zich af te vragen wie die geheime aanbidder wel zou kunnen zijn…

Ik kon beide keren niet bedenken wie mij dat mailtje gestuurd zou kunnen hebben… 2 keer dezelfde misschien, of toch 2 verschillende mensen??

Vanavond heb ik dan toch de gok maar genomen en bovengenoemde RvdB een geheime aanbidder mail gestuurd.

Ik ben benieuwd!

0 Thoughts on “Schoolbank

  1. Was al een tijdje niet op schoolbank geweest. Tot mijn verbazing stonden er foto’s bij van de Lerarenopleiding Engels (Rotterdam). Mijn jaar staat er niet op…wel die van 1 jaar verder met….. mijn vlam M.S. (hihihihihihihi)

  2. Staat er ook een up-2-date foto bij van je vlam???

  3. nee, zal ik es Googlen?

  4. Leuk!
    Kwam allemaal ouwe bekenden tegen!

Roept u maar!

Post Navigation