Schandalig!

Inderdaad: schandalig! Want wat ik hier helemaal niet verteld heb is dat Dylan over is en nou zul je zeggen,  zo bijzonder is dat toch niet?! Dat klopt… maar die zoons van mij hebben er een houtje van om er met hun pet naar te gooien. De ene iets erger dan de andere maar hoe dan ook, erg soepeltjes gaat het nooit.

Zo ook dit jaar weer. Eerste rapport ging goed, tweede al minder en met zijn derde rapport stond Dylan er laten we zeggen "niet zo goed" voor en dus moest ie er de laatste weken bijzonder hard aan trekken om nog over te kunnen gaan. Met horten en stoten en hier en daar een aanvaring heeft ie dat gedaan. Het was echter zo kiele-kiele dat we pas bij het ophalen van het rapport zouden weten of ie al dan niet over was.

Vorige week moest hij om half 10 op school zijn en dan zouden we het weten. Nou: hij wist het maar voor ik ook iets te horen kreeg was het middag. Voor het gemak had ie er ff niet bij stil gestaan dat zijn moeder ook wel eens in spanning zou kunnen zitten.
Geen Dylan om 11 uur, geen Dylan om 12 uur, geen Dylan om 1 uur. Ik dacht dat ik gek werd en was er eigenlijk al van overtuigd dat ie was blijven zitten en daarom geen zin had om naar huis te komen (en het "gezeik" aan te horen, he Dylan?! ;-))

Maar ff na enen hoorde ik dan toch zijn scooter de straat in komen rijden, dus ik vlieg naar de voordeur en hij rijdt doodleuk voorbij! Eerst ff een praatje met zijn zus maken die aan het einde van de straat op de speelplaats was. Argh!

Enfin: even later nam hij toch de moeite naar huis te komen, op mijn vraag "en, en, en??" kreeg ik alleen twee opgetrokken wenkbrauwen en "Wat en?!" als antwoord.
"BEN JE OVER?!?" "Ooooohw dat…. Ja. Ik ben over". Needless to say dat ik hem om zijn nek gevlogen ben en een gat in de lucht ben gesprongen.

Goed gedaan kind! Alhoewel je er zelf in eerste instantie een behoorlijk zooitje van gemaakt hebt, zowel je vader als mij grijze haren heb bezorgd, de nodige euhm… laten we zeggen meningsverschillen tussen mij en je vader hebt veroorzaakt en overbodige ruzie’s tussen jou en mij en je pa en jou ben ik wel trots dat je je cijfers die laatste weken zo op heb weten te halen. (en een beetje narrig dat je dat zo op laatste moment pas gedaan hebt ;-))

Over!

Volgend jaar examens, en nu zorgen (samen met je pa en mij) dat hetniet weer zo’n laatste moment actie wordt! (enne: heb een beetjevertrouwen in en luister zo nu en dan naar ons… we zijn er echt nietop uit het jou moeilijk te maken…. xxx)

5 Thoughts on “Schandalig!

  1. GOED GEDAAN Dylan!!!

    Ennnnnnuuhhh; zowel je vader sla mij grijze haren heb bezorgd……

  2. Moet je wel opnemen als ik je probeer te feliciteren

  3. Dacht even dat je het over míjn zoon had! Gefeliciteerd.

  4. Dylan en Didi hadden begin het schooljaar zeker samen een pact gesloten…

Roept u maar!

Post Navigation