Saai

Inmiddels zijn er 2,5 week vakantie van m’n vakantie voorbij. Geen echt slecht weer maar mooi kun je het ook niet noemen. Saai weer, dat wel. Iedereen was nog aan het werk, ook saai dus. De kinderen vermaken zich wel en hebben mij niet echt nodig… alweer saai.

Nou is het niet dat ik me niet weet te vermaken hoor, er is altijd wel iets te doen en soms is niets doen ook wel even lekker maar toch…. Saai.

Godzijdank zit het er bijna op, morgen krijgt de laatste van de Turkije-bubs vakantie, de eersten vertrekken zelfs al die kant op (Buurmeisje vond het toch niks, vakantie zonder ons en heeft dus ook nog een reisje Turkije geboekt). De rest van ons moet nog tot maandag of dinsdag wachten dan is het over met de rust en de saaie dagen

Verveeld

2 Thoughts on “Saai

  1. Jammer dat je niet van lezen houdt, anders had ik nog een paar leuke boeken voor je gehad

    Na morgen nog maar drie daagjes !!!

    Nog ff de laatste wasjes draaien, laatste boodschapjes halen, koffer vast grotendeels inpakken (maar ik denk dat de jouwe al helemaal gereed staat ) , lektuur en spelletjes uitzoeken om mee te nemen, enz enz.
    En je kunt natuurlijk altijd nog ff een middagje Ikea doen (of iets dergelijks) als je je echt verveelt

  2. Laatste wasjes draaien moet ik ook nog, koffer euhhh die staat inderdaad al vrijwel helemaal ingepakt (tis hier toch geen weer voor zomerkleding), boeken liggen ook al klaar, spelletjes spellen kaarten ingepakt liggen nog op tafel want we moeten nog 3 avonden spelen en dat was t wel.

    Vwb IKEA, ik zit nog op de uitnodiging te wachten… maar kan me voorstellen dat jij het leuker vindt om samen met je vrouwtje te gaan

Roept u maar!

Post Navigation