Rock & Roll Baby ;-)

Zo dan. Alles werkt weer :-). Dat deed het donderdag al gelijk weer hoor, t kwam er alleen niet van om dat ook hier ff door te geven. Pc loopt weer als een zonnetje en dat werd tijd ook. Wat er de laatste maanden gebeurd is weet ik niet maar hij deed geen automatische updates meer, handmatig kon ik ze ook niet meer installeren, hij herkende m’n telefoon niet meer (en nou heb ik best een hoop geduld maar een cd op je gsm zetten en foto’s van gsm op pc via bluetooth duurt zelfs mij te lang) en nog meer van die ongein. Enfin: van dat ge-emmer zijn we af. Het werkt allemaal weer.

Vrijdag belande ik onverwacht in het zwembad, niet dat ik daar ineens buiten mijn medeweten om lag maar ik had ‘s-morgens Mrs. Spongebob aan de telefoon en die liet heel subtiel weten dat zij op moest gaan hangen maar dat zij die middag in "De Boogerd" lag.
Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig en dus hebben we onze zwemspullen gepakt en zijn wij ook gaan zwemmen. Ik blijf het maar koud vinden zo’n zwembad maar de kids hebben het prima naar hun zin gehad en daar ging het tenslotte om.
‘s-Avonds mocht ik met het hele spul bij Mrs. Spongebob en Huey een vorkje meeprikken en uiteindelijk waren we pas rond een uur of 11 weer thuis.

Danny had ‘s-middags "Guitar Hero" voor de X-box gekocht. In eerste instantie heeft ie geprobeerd Dylan zo gek te krijgen dat die het voor zijn verjaardag zou vragen en toen dat niet werkte of hij hem samen met Danny wilde kopen maar die bedankte voor de eer (wat te verwachten was). Schijnbaar wilde hij hem echt erg graag hebben want gisterenmiddag kwam hij ermee aan zetten en toen we gisteren thuiskwamen moest het natuurlijk nog even uitgeprobeerd worden en ik moet eerlijk toegeven dat het hardstikke leuk is (en verdomde lastig… maar dat kan ook aan mijn a-muzikaliteit liggen ;-))

En zo stonden we dus tot 01.30u vannacht nog de rockster uit te hangen

Guitar hero

One Thought on “Rock & Roll Baby ;-)

  1. “Desalniettemin bladiebladiebla”

Roept u maar!

Post Navigation