Ram ‘m er maar in

Waar zou een mens toch zijn zonder betonhaakjes?!
Photobucket
Ja ik weet het, het kan ook met een klopboor maar dat is meer werk, meer stof en vooral veel meer herrie. Daarnaast heb ik geen klopboor dus zolang ik geen olifanten aan de muur hoef te hangen blijf ik gewoon betonhaakjes de muur in slaan. (Alhoewel ik dan wel weer moet bekennen dat er van de week een klein kastje van de muur af kwam zetten maar dat had waarschijnlijk meer te maken met het feit dat het kastje te zwaar beladen was én dat het een gerecycled betonhaakje was dan met wat anders ;-))

2 Thoughts on “Ram ‘m er maar in

  1. Ideaal zijn die dingen !!!
    Martin is er wat minder gek van, vooral als ze er weer uit moeten

  2. aha!! wist niet dat die dingen bestonden, maar ga ze zeker proberen! bedankt!

Roept u maar!

Post Navigation