Plan de campagne

Ik ben niet zo'n vooruitplanner en al helemaal niet in mijn vakantie. Vakantie is er om helemaal niets te moeten. De kinderen zijn daar ook voorstanders van en dus hebben we geen plannen, we zien wel wat we doen, waar we heen gaan en wie er mee gaat. Ik gok dat het voornamelijk Demi en ik samen zullen zijn, zo nu en dan "bijgestaan" door Danny en meisje-meisje (z'n vriendin) en een enkele keer zelfs met Dylan erbij (die heeft het meestal te druk met chillen en heeft weinig behoefte om met z'n oude moedertje op pad te gaan ;-)).

Vandaag onze eerste vakantiedag. Demi is net het weekend bij haar vader geweest, heeft een druk weekend gehad en heeft nu helemaal nergens zin in. Ze wil "gewoon helemaal nergens naar toe en niks doen. Misschien overmorgen" zei ze gisteren. Het feit dat ze nu nog op bed ligt te liggen, wakker maar gewoon lekker lui, bewijst dat ze dat ook echt meende. "Nou ja mam, wat ik wel wil is cakejes maken" . Dus dat gaan we vandaag doen, lui zijn en cakejes maken. En dan gaan we vanavond eens kijken wat de Rotterdampas ons allemaal te bieden heeft. We mogen nog een keer (gratis) naar de film bij Pathe en het Omniversum, een rondvaart met de Spido maken,  de Euromast op, met de pannenkoekenboot mee, zwemmen, naar Plaswijckpark en zo zijn er nog veel meer dingen die we nog kunnen doen.

Als we zin hebben

One Thought on “Plan de campagne

  1. Over cakejes maken gesproken…iets om over een maandje heen te gaan ? Gewoon eens neuzen na je werk ? http://www.aliceincakeland.nl

Roept u maar!

Post Navigation