Pin kapot

Zaterdagmiddag. Net terwijl ik de supermarkt ingelopen kom wordt er omgeroepen dat er “vanwege een technische storing niet gepind kan worden”.

De stem uit de omroepinstallatie was nog niet uitgesproken of er begon een man (die overigens met zijn kar het gangpad blokkeerde maar dat terzijde) al te blazen…
“Nou dat is hun probleem” “En als ze maar niet denken dat dat zomaar kan” “Ze zijn verplicht om me dan via automatische incasso te laten betalen.. maar ja, dat willen ze natuurlijk niet” en het ratelde maar door en het ratelde maar door.

Ik ben maar doorgelopen.. erger me kapot aan dat soort mensen. Zou er geen instantie zijn die hem automatisch kan incasseren?!?

3 Thoughts on “Pin kapot

  1. Ach, er lopen altijd wel een paar van dat soort mensen rond. Waarschijnlijk hebben ze thuis niks te vertellen en gaan dan om elk wissewasje lopen blaten. Eigenlijk best wel zielig.

  2. Hmm.. waarschijnlijk heb je gelijk maar toch word ik niet goed van dat soort mensen.

    (Shit…realiseer me dat ik door deze post nu zelf ook zo 1 ben, ik stoor me ook aan niks ;-))

  3. Gelijk he je ! Ver uit de buurt blijven bij dat soort mensen !
    Zijn verschrikkelijke negatieve energie verspreiders en als ze de kans krijgen dan zuigen ze al jouw energie weg. Soort vampier, maar dan anders. (niet zo bloederig…:D

Roept u maar!

Post Navigation