Pakje

Een week of 2 geleden lag er (alweer) een briefje in de bus van de postbode. Hij was langsgeweest, ik was niet thuis, blablabla, morgen zou het pakje nog een keer aangeboden worden.
Damn! Waarom komen ze altijd als ik niet thuis ben????
In dit geval was het helemaal erg want ik had werkelijk geen flauw idee wat er in dat pakje “wat niet door mijn brievenbus kon” zou kunnen zitten. Nadat ik me eerst een kwartier af heb zitten vragen of ik echt niets besteld had kwam ik toch echt tot de conclusie dat dat niet het geval was.
Ik heb nog even gekeken waar het pakje vandaan kwam maar dat hielp me ook niet echt verder.
(Het kwam uit Weesp trouwens -voor degenen die dat interessante info vinden.)

Om een kort verhaal lang te maken: een dag later is het pakje nogmaals aangeboden en natuurlijk was ik weer niet thuis. (Danny weer wel, nét zoals toen met die telefoon) maar hij was weer te laat beneden om de deur open te doen….

Dat werd ff op mijn tanden bijten dus… immers, het was net voor het paasweekend. Na dat lange weekend was ik het geheimzinnige pakje wat op me lag te wachten allang vergeten. Tot ik vorige week toevallig een keer een bus had die niet bij mijn huis stopt maar wel precies voor het postkantoor.
Natuurlijk had ik het briefje van de postbode niet bij me maar ik nam aan dat dat niet zo’n probleem zou zijn, ik kon mezelf immers legitimeren. Het was inderdaad geen probleem en het pakje werd opgezocht.

Mee naar huis ging het echter niet. Het pakje was niet echt een pakje maar meer een PAK. Niet zozeer qua formaat maar vooral qua gewicht.

Onverrichterzake ging ik dus weer naar huis. Het enige wat ik opgeschoten was was dat ik nu wist dat het a) niet te tillen was en b) van een delicatessenzaak vandaan kwam.

Vandaag is het dan toch goed gekomen. Het pakje is, tot grote vreugde van Demi, gearriveerd. Zodra de doos open was rukte ze er gelijk 1 zak marshmellows, 1 zak paaseitjes en een zak gemengde snoepjes uit. De rest was schijnbaar niet interessant genoeg voor haar want dat mocht ik hebben :-).

(Het bleek uiteindelijk een paaspakket van de zaak te zijn trouwens)

9 Thoughts on “Pakje

  1. Paaspakket ? Da’s nieuw, nog nooit gehad. Jullie boffen maar in NL

  2. Van de Paas Klaas? Je zou het tot volgend jaar kunnen bewaren. Dan zal je de postbode óók wel weer missen

  3. pfuh… alsof IK er wat aan kan doen dat die lui op van die vage tijden komen

    (heee… zag je dat Eamel… een smiley!! ;-))

  4. Ze wachten op de hoek van de straat tot je weg bent

  5. Ze hebben alleen maar stiekum snel een briefje in de bus gegooid. Die doos was natuurlijk veel te zwaar om uit de auto te tillen

  6. Wat een grote doos!

  7. Echt wat voor jou

Roept u maar!

Post Navigation