Paars

Gisterenavond en vannacht (het kostte allemaal wat meer tijd dan ik had verwacht…) een beetje aan het rommelen geweest. Het werd wel es een keer tijd voor wat anders vond ik.

Daarnaast was het ook een beetje tijdverdrijf moet ik eerlijk zeggen, ik heb (nog steeds) geen reet te vertellen en dus moet je wat anders verzinnen om jezelf bezig te houden :-).
Ik wilde al een tijdje wat anders alleen wist ik niet precies wat, welke kleur, welke foto’s etc. Een tijdje terug ben ik ook al es in de weer geweest maar toen kreeg ik het niet voor elkaar, ik denk dat het eindresultaat me toen niet beviel omdat ik met teveel kleuren in de weer was. Het leek (in mijn hoofd) een leuk idee toen maar toen het eenmaal af was vond ik het 3 keer niks, het had een ietwat te hoog Frans Bauer gehalte. De hele boel toen maar weer terug gezet zoals het was en ik was het gelijk het hele metamorfose-gebeuren helemaal beu.

Deze keer heb ik het dan toch weer in 1 kleur gehouden (wel een emotioneel moment, het afscheid nemen van mijn mooie rode web-log ) en -hoe voorspelbaar het dan ook voor sommige mensen misschien was- voor paars gekozen.

Een ander foteautje erboven, waar ik ook weer hard over heb moeten dubben want, ik heb de laatste tijd dan wel niks geschreven, gelezen heb ik wel, en voor je het weet wordt je hier verbannen naar de 18+ logs.
De foto met de trommel heb ik dus maar gelaten voor wat ie was ;-), de letters precies daar op de puntjes die als aanstootgevend zouden kunnen worden ervaren door die en gene en nu maar hopen dat ik door de fatsoenscommissie van web-log punt nl heenkom!

Die foto’s weten trouwens wat… van de een mag ik niks meer zeggen over het feit of een log al dan niet 18+ is omdat ik zelf ook “dat soort foto’s” op mijn log heb, de ander vind dat ik het alleen doe voor de “ratings” (daar ga ik verder geeneens op in).

Nou ja: Helemaal af is het nog niet maar daar hoop ik vandaag wat aan te kunnen doen. Echt lekker weer is het toch niet, zin om de zooi hier in huis weg te gaan werken heb ik ook niet dus ik met een beetje mazzel ga ik het vandaag nog wel afkrijgen.
Dan alleen nog ervoor zorgen dat ik weer es wat te vertellen heb… tis wel leuk natuurlijk zo’n fris nieuw log maar zonder tekst blijft het een beetje kale boel.

Zo. Aan de slag maar weer .

21 Thoughts on “Paars

 1. PAAAARS?
  juist ja
  Al die ongerustheid voor niks
  Ik ben trouwens 2 september jarig, hahahaha…. succes met bijwerken

 2. DROPLUL!!!

  Had je dat niet ff eerder kunnen zeggen ;-(

 3. Ik vind paars mooi

 4. Jajajajaja…. hihi

 5. September is trwns vol, verzin maar een andere datum ;-P

 6. Ik moet toegeven; dat heb je leuk gedaan..

  Au!

 7. Alleen.. wat is dat voor ding, in je WIE-gebeuren?

  Lijkt wel een zwarte rozet..

 8. Het is alles wat jij wil dat het is!

  (goed he! ;-))

 9. een schaap met kroeshaar

 10. Zoals ik al zei, op je board…
  Een kleur die ik niet anders verwachtte
  En die foto’s….Ze zijn toch mooi !
  Plaatsen dus..

 11. Sexy en gedurfde nieuwe foto, wel erg mooi!

 12. Paars staat je goed. Ik dacht eerst even dat je een fusie was aangegaan met Cat.

 13. Nou weet ik nog niet wat t is.. en dat irriteert me mateloos..

 14. Kleur Paars : De hoogste geestelijke kleur, de vereniging van rood en blauw. Het kan ook de kleur zijn die, in extreme mate gebruikt, kan leiden tot dogmatiek en verstarring. Het is een waardige, geheimzinnige kleur die veel gebruikt wordt om op een hoger geestelijk niveau te komen.

  Foto : elegant, strak, mooi, uitdagend, geheimzinnig en tot de ‘ verbeelding ‘ sprekend

  Tekst : over de tekst(en) en nog te verwachten logjes hoef ik me bij jou geen zorgen te maken denk ik. Misschien dat ik nog eens een keer als gastlogger mag optreden ?
  ( als het ‘ jouw kleur ‘ is ? )

 15. Mooi kleurtje Madd. Die kalender is super!

 16. Best hip; maar ik was het vorige nog niet zat hoor ;)..

 17. Ziet er goed uit. Goed gedaan.

 18. Ik sluit me aan bij de anderen ziet er goed uit, al was ik wel erg gehecht aan je rood, maar verandering is nooit verkeerd toch?

 19. Mooi geworden!

 20. Kanonne! ….draai ik mij even om…..de hele zooi veranderd!….ben je nou helemaal Madd geworden? ….’k dach dat ik op de verkeerde blog zat….wel effe wennen…

Roept u maar!

Post Navigation