P365 – The Final

Bloed zweet en tranen… Nou ja, oke. Ik geef toe: dat is wat overdreven want het is leuk, heel vaak simpel maar ook echt vaak verdomde lastig geweest om iedere dag weer een foto te maken (overigens lang niet zo lastig als wat Mevrouw Mikmak aan het doen is maar dat even terzijde). Ik moet eerlijk toegeven dat ik een dag of 2 gesmokkeld heb en 1 dag heb ik gewoon zwart gelaten, dat was een dag dat ik er helemaal doorheen zat.  In de week dat ik griep kreeg dacht ik dat het over was maar dat viel nog alles mee… het zijn wat laffe foto’s die ik in die dagen gemaakt heb, maar: ze zijn er.

Afgelopen weekend heb ik de laatste foto’s "ingeplakt", de kaft gemaakt en nog wat lege pagina’s die in het boek over zouden blijven opgevuld. P365 – 2009 zit erop. Ik ga het zeker nog eens doen, in deze of iets andere vorm maar -zoals het er nu naar uitziet- dit jaar even niet.

3 Thoughts on “P365 – The Final

  1. My God, wat ben jij creabea. Super gaaf!!! Wil ik ooohoooook …….

  2. Kan ik ze ook op mijn gemak bekijken ergens?
    Valt steeds een andere foto op vlak voor dat ik zie waar ik naar kijk

  3. @Moos: Kom maar een keer een avondje freubelen

    @Tante Neel (hee… ineens hoofdletters?) Nee, ze staan er alleen klein maar zal ze vd week wel laten zien

Roept u maar!

Post Navigation