Overdreven

Nou kan ik echt heel veel meenemen op de scooter hoor maar een naaimachine, gitaarstandaard, familiepak wc-papier en een tas volgeprakt met 2 pakken kaas, kuipje margarine, grote reep chocolade, kleine reepjes chocolade, 6 kleine flesjes cola, 2 zakken broodjes, lijmpatronen en een verfdoos en dan nog een blister met 6 grote flessen sap was toch misschien een beetje overmoedig :-S

verhuisscooter

En dus verloor ik halverwege de weg naar huis het blister met sap en vlogen er 6 flessen over de   weg. Natuurlijk was het plastic ter ziele (de flessen alle zes zowaar nog heel) en had ik nu 6 losse literflessen die ik ook nog mee moest zien te krijgen. Gelukkig heb ik een nogal grote handtas en daar kon ik er 4 inprakken. De andere twee heb ik (vraag me niet hoe) nog in de plastic tas weten te krijgen. Nou woog dat ding al als dieplood maar nu was ie helemaal niet meer te huffen. Omdat ik op de scooter geen plek meer had (duh!) hing de tas aan m'n pols en alhoewel ik onderweg even dacht dat de handvaten dwars door m'n pols heen zou snijden ben ik toch heelhuids thuisgekomen.

Misschien de volgende keer toch maar iets minder meenemen.

8 Thoughts on “Overdreven

 1. Of een roze aanhangertje voor je scooter aan Sint vragen

 2. Die chocolade had je natuurlijk meteen op kunnen eten. Had je ook minder om mee te sjouwen.

 3. Of gewoon ff 1 van je vrienden-met-auto bellen als je weet dat zij thuis zijn door bijv. vakantie o.i.d.

  Maar dat kost wel wat; beetje trots en zo.

 4. Volgens mij zoek jij gewoon je grenzen op ;-))
  Heb het al eens eerder gezegd ; jij gaat nog eens keer met je hele hebben en houwen onderuit. (wat ik uiteraard niet hoop)
  Blijft natuurlijk knap hoe je die hele boodschappenkar op je scooter mee hebt weten te krijgen.
  #hophophoperkannogmeerop

 5. Jouw scooter is zo cool

 6. Ik heb dat met mijn auto. Daar gaat van alles in. Als ik ergens wat via Marktplaats op ga halen, vragen ze “Moet dat in die auto?” Ja, dat moet. En dat gaat altijd.Waar een wil is, is een weg. Dat zie je bij jou ook weer. Ik ga nu voor een trekhaak sparen. En jij??

 7. Haha, super woman!:-D

Roept u maar!

Post Navigation