Over my dead body!

Goed, het mocht dus niet van het “wij organiseren hier alles” comité. Met twee man en een dame sterk gingen ze de discussie aan met me. En nou ben ik heus niet zo snel dwars met dit soort dingen maar hier werd ik echt boos om.

“We hebben andere mensen ook al weggestuurd”
“Wij hebben bepaald dat het niet mag”

Ik heb ze verteld dat het op koningsdag voor alle particulieren is toegestaan van 6 uur ‘s morgens tot 20.00 uur ’s avonds alles te verkopen. (Inderdaad, ik had me ingelezen ;-)). Dus ook in de Gemeente Oud-Beijerland, of het “wij organiseren hier alles comité” het er nou mee eens was of niet.

Ze waren vastbesloten Deem weg te sturen en ik was vastbesloten (nou ja, ook tot op zekere hoogte natuurlijk) haar te laten zitten. Ik heb ze dus gezegd haal de politie er dan maar bij. De reactie daarop was dat dat nou ook weer niet nodig was. Leek mij ook niet.

De heren en dame gingen weg, geen politie aan de kraam gehad (ze stonden trouwens wel met een aantal agenten een meter of 10 verderop, dus Deem kreeg het nog ff benauwd ;-))

Hoe dan ook, ze heeft lekker verkocht, vriendin Lotte kwam ook nog gezellig meeverkopen en met een goed gevulde portemonnee is ze inmiddels weer thuis.

Volgend jaar weer!

30042014

Roept u maar!

Post Navigation